Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το Ρέθυμνο επικράτησε στην Νέα Σμύρνη και καταδικάζει τον Πανιώνιο

Το Ρέθυμνο επικράτησε στην Νέα Σμύρνη κα...

Πανιώνιος - Ρέθυμνο 79-84

Ο Πανιώνιος προσπάθησε πολύ. Κυρίως έως τα μέσα της τρίτης περιόδου. Κάτι όμως, τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, κάτι οι βολές που πέταξε στα σκουπίδια, συν ο εξαιρετικός Γιάννης Καλαμπόκης που σκόραρε υπό τον όποιον τρόπο (τελείωσε με 26π.), επέτρεψαν στο Ρέθυμνο να "φύγει" με το "διπλό" από τη Νέα Σμύρνη (79-84) και να καταδικάσει τους "κυανέρυθρους" -που πια έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες. Οι Κρητικοί πήραν τη δεύτερη σερί νίκη, έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες.

Ο Πανιώνιος είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη του Ρεθύμνου, αλλά ένας πρώην παίκτης του, ο Γιάννης Καλαμπόκης, έμελλε να τον "καταστρέψει" στην τρίτη περίοδο με τους 11 πόντους και τα τρία εύστοχα τρίποντα.

Η κρητική ομάδα βρέθηκε δύο φορές στο +13 και μία στο +14, με συνέπεια το τελευταίο τρίλεπτο να αποτελέσει τυπική διαδικασία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συνήθη Γουίλ Κόλμαν και τους 27 πόντους που έβαλαν οι γηπεδούχοι στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 36-38, 52-60, 79-84

Πανιώνιος (Χουγκάζ): Ξανθόπουλος 11, Βεργίνης 16, Σπυρόπουλος, Στρναντ, Μακ Νάιτ 1, Σταμάτης, Γουντς 3, Κόλμαν 24, Κορόλεφ 18, Τουμπς 6.

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Σίμπσον 6, Σχίζας, Κουμπούρας 2, Σάφτενααρ 9, Κάουνσιλ 4, Άλεν 9, Καλαμπόκης 28, Φαγέ 12, Χίλαρης 6, Κράβιτς.

 

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports