Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Αθήνα ο Πατρινός Γ. Χάχαλης για την διάκριση της νέας γεύσης Τεντούρα Μαστίχα

Στην Αθήνα ο Πατρινός Γ. Χάχαλης για την...

Η Πατρινή ποτοποιία ξεχώρισε και βραβεύτηκε στο πλαίσιο του 3ου Πανελληνίου διαγωνισμού ελληνικού κοκτέιλ

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα 18/2/2015 ο Πατρινός επιχειρηματίας Γιώργος Χάχαλης για να λάβει τη διάκριση που κέρδισε η νέα γεύση της εταιρείας, η Τεντούρα – Μαστίχα (εννοείται με μαστίχα Χίου) της ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Χάχαλης.

Όπως αναφέρεται στην σελίδα της ποτοποιίας Χάχαλη, στο facebook, το λικέρ Κάστρο, τεντούρα μαστίχα συμμετείχε στην 10η έκθεση HORECA 2015 (που πραγματοποιήθηκε 6-9 Φεβρουαρίου 2015) στο “Metropolitan Expo” στην Αθήνα, ως χορηγός της Πανελλήνιας Ένωσης Barmen.

Η Τεντούρα, η Μαστίχα αλλά επίσης και μία «πυραμίδα» από 13 εντυπωσιακά ηδύποτα που παράγονται από 100% φυσικά εκχυλίσματα ήταν στην διάθεση των διαγωνιζομένων bartenders, στο πλαίσιο του beer & spirits show.

Δυόσμος, καφές, μέλι, βανίλια, grapefruit, περγαμόντο, είναι μερικές από τις γεύσεις που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους συμμετέχοντες στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικού Κοκτέιλ. Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, γιατί τα ηδύποτα “Κάστρο” ήταν βασικά συστατικά των τριών πρώτων βραβευθέντων κοκτέιλ.

Την τιμητική του είχε και το νέο προϊόν της εταιρείας, ΛΙΚΕΡ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, για το οποίο έγινε ειδική παρουσίαση – ζωντανή επίδειξη του τρόπου παρασκευής του με εκχύλιση και απόσταξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις