Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Οι συντονιστικές και οι εθελοντές του Κινήματος Το Ποτάμι...πήγαν στο ΤΕΕ

Πάτρα: Οι συντονιστικές και οι εθελοντές...

Συνάντηση των Συντονιστών & Εθελοντών Πάτρας με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Θαν. Γιανναδάκη

Τη Δευτέρα 16/2/2015 οι Τοπικοί Συντονιστές Πάτρας Κοσμάτος Ανδρέας, Κυριακίδης Δημήτρης και εθελοντές του κινήματος, συναντήθηκαν στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τμήμα Δυτικής Ελλάδας) με τον Πρόεδρο κ. Θανάση Γιανναδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία διήρκησε πάνω από 2 ώρες, συζητήθηκαν με τον κ. Γιανναδάκη ένα μεγάλο εύρος θεμάτων τοπικού αλλά και περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. ανέπτυξε τις θέσεις του Επιμελητηρίου αναφορικά με τους υδρογονάνθρακες και την πορεία που έχει πάρει η υπόθεση τους, την έλευση του φυσικου αερίου στην πόλη της Πάτρας, το ζήτημα του σιδηροδρόμου και το αν η διέλευσή του θα γίνει υπέργεια εντός του αστικού ιστού της πόλης ή υπόγεια, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, της ολοκλήρωσης της ΠΑΘΕ κ.α.

Ήταν μια ιδιαίτερα ζωντανή συζήτηση, με μεγάλο ενδιαφέρον κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία στο ΠΟΤΑΜΙ, διά των εκπροσώπων του, να  τονίσει την ανάγκη η περιοχή της Πάτρας να βρεί γρήγορα το δρόμο της προς την ανάπτυξη *.

"Έχουμε ένα σημαντικό και μεγάλο λιμάνι, ένα αεροδρόμιο και σύνδεση μέσω της γέφυρας με την υπόλοιπη Δυτική και Βορειοδυτική Ελλάδα, εκείνο που λείπει από άποψη υποδομών, είναι η ολοκλήρωση των οδικών αρτηριών που θα συνδέσουν όλα αυτά μεταξύ τους,  η επέκταση του σιδηροδρόμου μέχρι τα εμπορικά τμήματα του λιμανιού, του αεροδρομίου  και φυσικά της βιομηχανικής ζώνης και η πρόσβαση σε οικονομική πηγή ενέργειας.

Ένα ενιαίο σχέδιο που θα φέρει την υπογραφή των αρμόδιων φορέων της περιοχής μας και θα τύχει υποστήριξης από την κεντρική κυβέρνηση, θα είναι μια σίγουρη συνταγή για την αναβίωση της Πάτρας και την ανάδειξή της και πάλι σε βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. για την εποικοδομητική συζήτηση και δεσμευόμαστε να βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή για τα θέματα της Πάτρας αλλά και του Νομού εν γένει" επισημαίνεται στην ανακοίνωση των συντονιστών του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις