Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Πατρινοί «reds»: Ποιοι είναι και τι κάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Liverpool

Οι Πατρινοί «reds»: Ποιοι είναι και τι κ...

Το επίσημο παράρτημα της Πανελλήνιας Λέσχης Liverpool, στην Πάτρα

Η Λέσχη ιδρύθηκε στις 14 Απριλίου 2012 όταν Λίβερπουλ έπαιζε στα ημιτελικά του FA Cup, μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Ζαρκαδάκη σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Σαρρή.

Ο πρώτος πυρήνας των οργανωμένων ήταν 15 άτομα μεταξύ των οποίων οι Σιαφλιάς, Ζαρκαδάκης, Τσούνας, Αραπογιάννης, Τσάλτας, Κοινοτικός, Φλιάτουρας, Γιαννακόπουλος, Συριόπουλος, Αρσενόπουλος, Μαρίνης και η Αγγλίδα Λίντα Ντάγκαν, οι οποίοι συναντήθηκαν σε καφέ στα Ψηλαλώνια για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να περνά στον τελικό επικρατώντας της Everton.

Η παρέα σιγά – σιγά μεγάλωσε φτάνοντας τα 400 άτομα και φυσικά είναι φορές που δεν χωράνε όλοι στο στέκι τους σε καφέ της πλατείας Ομονοίας.

Όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει στη Λέσχη χωρίς συνδρομή, καθώς ο βασικός της σκοπός είναι η αγάπη προς την ομάδα και το αγγλικό ποδόσφαιρο. Αυτά εξάλλου είναι και τα μοναδικά θέματα συζήτησης μεταξύ των μελών της.

Όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος στην Πανελλήνια Λέσχη στην Αθήνα, αποκτώντας πρόσβαση σε προνόμια και δώρα και να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί από κοντά στην Αγγλία την αγαπημένη του ομάδα με οργανωμένη εκδρομή ή μεμονωμένα.

«You''ll Never Walk Alone!» είναι το βασικό σύνθημα της Λέσχης, τα μέλη της οποίας αποφάσισαν να προσφέρουν και στην κοινωνία με τις οποίες δυνάμεις έχουν.

Ήδη έχουν οργανώσει δυο εθελοντικές αιμοδοσίες, ενώ  τα έσοδα των λαχειοφόρων που γίνονται στο ημίχρονο των αγώνων, κατευθύνονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, οπως η προσφορά σε πετρέλαιο και τρόφιμα στην «Κιβωτό της Αγάπης».

Η Λέσχη διατηρεί σελίδα στο facebook, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις