Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για πρώτη φορά στην Πάτρα Global Village φέρνει κοντά ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας

Για πρώτη φορά στην Πάτρα Global Village...

Στις 27 Φεβρουαρίου

Η ΑIESEC Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει για πρώτη φορά στην Πάτρα το Global Village Patras, μια εκδήλωση που φέρνει κοντά ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και χώρες προκειμένου να γιορτάσουν την διαφορετικότητα και την διαπολιτισμικότητα.

H AIESEC είναι το μεγαλύτερο δίκτυο νέων  που επηρεάζει θετικά την κοινωνία  μέσω από την ενδυνάμωση των προσωπικών και ηγετικών χαρακτηριστικών τους. Ιδρύθηκε το 1948 και σήμερα βρίσκεται σε 128 χώρες, αριθμεί πάνω από 100.000 μέλη. Eίναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός, μη πολιτικός ανεξάρτητος οργανισμός που απευθύνεται και διοικείται πλήρως από φοιτητές. Όραμα της είναι είναι η ειρήνη και η μεγιστοποίηση των ανθρώπινων δυνατοτήτων. Δεν κάνει διακρίσεις βάσει της εθνικότητας, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας ή εθνικής και κοινωνικής προέλευσης.

Στο Global Village Patras αρκετές διαφορετικές κουλτούρες εκπροσωπούνται σε μια ημέρα διεθνής μουσικής και παρουσίασης τοπικών εθίμων.

Για τους συμμετέχοντες είναι ένα ταξίδι στο κόσμο, στα ήθη και τα έθιμα άλλων πολιτισμών και μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα χωρών πολύ διαφορετικών από την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαδράσουν με νέους από όλο το κόσμο και να γνωρίσουν καλύτερα την κουλτούρα τους.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι η ενθάρρυνση της διαπολιτισμικής κατανόησης και η ευαισθητοποιήση σε διεθνή και τοπικά θέματα. Ενώ ακόμη, μαθητές και φοιτητές μέσα από τη διάδραση με διαφορετικούς πολιτισμούς  θα γνωρίσουν την αξία της διαφορετικότητας και αναπτύξουν πιο ευρεία σκέψη πάνω σε κοινωνικά θέματα.

Πότε: 27 Φεβρουαρίου 2015

Που: Στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12

Περισσότερες πληροφορίες: http://globalvillagepatra.wix.com/globalvillage

Στο Facebook: https://www.facebook.com/GlobalVillagePatras

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις