Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το "τσίκνισε" και με το παραπάνω και η νεολαία της Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το "τσίκνισε" και με το παραπά...

Με ελληνική λαική και καρναβαλική μουσική, σουβλάκια, μπύρα, αλκοόλ και καφέ

Το «τσίκνισε» δεόντως και η νεολαία σήμερα Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 το μεσημεράκι σε πολλά γνωστά καφέ μπαρ στέκια της Πάτρας.

Το μεσημεριανό γλέντι περιελάμβανε άφθονα καλοψημένα σουβλάκια συνοδεία της απαραίτητης μπύρας αλλά και άφθονου αλκοόλ, κρασιού ενώ δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις όπου το πατροπαράδοτο σουβλάκι συνδυάστηκε με τον μεσημεριανό καφέ.

Φέτος είχαμε πάντως και μεσημεριανά live όπως στην Ζαίμη στο icebar όπου επικράτησε το αδιαχώρητο καθώς το μουσικό πρόσταγμα για κέφι και ξεφάντωμα παρέα με το απαραίτητο τσίκνισμα έδωσαν γνωστοί καλλιτέχνες της Πάτρας όπως ο Νίκος Μανιάτης, ο Παντελής Καστανίδης και ο Κωνσταντίνος Ερμής.

Επίσης παρατηρήσαμε πως φέτος είχαν την τιμητική τους τα πιο φρέσκα λαικά σουξέ όπως του αγαπημένου της νεολαίας Παντελή Παντελίδη αλλά κι άλλων καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Αντώνης Ρέμος κ.α.

Μουσικό live στο μεταξύ έχει προγραμματιστεί και στο Ωδείο καφέ μπαρ στο τέρμα της Γεροκωστοπούλου όπου θα τραγουδήσουν σήμερα Τσικνοπέμπτη οι Πανίτσας, Πανταζόπουλος, Νιάχος, Γεωργαντά και Τζουβέκα.

Ήδη από το μεσημέρι στο συγκεκριμένο μαγαζί επικρατούσε το αδιαχώρητο με τη νεολαία να δίνει δυναμικό παρών.

Φυσικά και κάποια καρναβαλικά γκρουπ το τσίκνισαν και το γλέντησαν δεόντως και σε κάποιες περιπτώσεις και λίγο παραπάνω φασαριόζικα όπως το γκρουπ που μάλιστα εμφάνισε στους δρόμους της Πάτρας κι ένα παλιό λεωφορείο βαμμένο κίτρινο ως άλλο σχολικό λεωφορείο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις