Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η υποστολή της σημαίας

Η υποστολή της σημαίας

Toυ Γιώργου Σιγαλού Γεωπόνου, Πρώην Αντιδημάρχου Δήμου Πατρέων

“Η υποστολή της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης έγινε γιατί πρόκειται για μια ενέργεια έμπρακτης αντίθεσης ενάντια στην Ε.Ε., καθώς πρόκειται για μια αντιδραστική διακρατική Ένωση, που παραμένει εχθρική για το λαό ʺ , δήλωσε ο συντονιστής επικοινωνίας του Δήμου Πατρέων.

Τι να πρωτοθαυμάσει ή καλύτερα με τι να αηδιάσει κανείς σε αυτή την πρόταση;

  • Με τον φανατισμό των σημερινών ανθρώπων που έχουν στα χέρια τους το μέλλον της Πάτρας;
  • Με την άγνοια της ιστορίας;
  • Με την αγκίστρωσή τους σε μοντέλα που απέτυχαν παταγωδώς;

Ερωτήματα κύρια προκύπτουν:

  • Θα συνεχίσει η νυν Δημοτική Αρχή της Πάτρας ή όχι τις κοινωνικές δομές που χρηματοδοτούνται από προγράμματα της Ε.Ε.;
  • Θα γίνουν ή όχι τα έργα που είχαν προγραμματισθεί και αρκετά εξ΄ αυτών ήδη έχουν ξεκινήσει (π.χ διάνοιξη Κανακάρη, ανάπλαση Γούβας – Βλατερού, αποχέτευση κ.λ.π.) και χρηματοδοτούνται εξ’ ολοκλήρου από προγράμματα της Ε.Ε.;
  • Θα ενταχθεί ή όχι σε ευρωπαϊκό χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, η ανάπλαση της Πλαζ – πρώην κάμπινγκ ΕΟΤ, τώρα που ολοκληρώθηκαν όλα τα προαπαιτούμενα (αδειοδοτήσεις, περιβαλλοντικές μελέτες κ.τ.λ);
  • Θα χρηματοδοτηθούν από προγράμματα της Ε.Ε. όλα τα συστήματα ανακύκλωσης απορριμμάτων (π.χ. κομποστοποίηση) ή όχι;

Θα μπορούσα να καταγράψω, άλλα πενήντα ακόμη έργα που ξεκίνησαν με χρηματοδότηση της Ε.Ε. καθώς και άλλα τόσα που οι μελέτες τους είναι έτοιμες και υποτίθεται ότι θα ενταχθούν σε χρηματοδότηση από τα νέα προγράμματα 2015 -2020 της Ε.Ε.

Ως αφορά την ‘’ καραμέλα’’ της Δημοτικής Αρχής που θέλει να είναι όχι όλων των Πατρινών, αλλά του ΚΚΕ, δηλαδή ότι εμείς είμαστε εναντίον της Ε.Ε., αλλά θα εκμεταλλευτούμε τα προγράμματα της, γιατί είναι χρήματα του λαού. Είναι φτηνή δημαγωγία, λαϊκισμός και εκτροχιασμός σε δρόμους που κανένας Πατρινός δεν τους έδωσε το δικαίωμα.

Δεν μπορούν να παίζουν, οι κύριοι αυτοί με την πόλη μας. Δεν μπορεί να πειραματίζονται, ούτε να πετάνε στα σκουπίδια ότι έγινε μέχρι σήμερα.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από το ΚΚΕ που παρομοίασε την ιστορική και εμβληματική μορφή του Μανώλη Γλέζου με μυλωνά – πραγματευτή στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή!!!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις