Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Ατλέτικο συνέτριψε την Ρεάλ με 4-0 στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Η Ατλέτικο συνέτριψε την Ρεάλ με 4-0 στο...

Κυριάρχησαν απόλυτα οι "ροχιμπλάνκος"

Ατλέτικο "σόκαρε" τον πλανήτη, καθώς νίκησε με 4-0 την Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης και αυτή είναι η μεγαλύτερή της επικράτηση επί της "βασίλισσας" από το 1987.

Τα γρήγορα γκολ των Τιάγκο Μέντες στο 14' και Σαούλ στο 18' έδειξαν πως η Ρεάλ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί χωρίς τους Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Μόντριτς και Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν στο 67' σκόραρε για 12η φορά φέτος και ο Μάντζουκιτς στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Κακή εμφάνιση για τον Κασίγιας και για όλη την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος φέτος σε 6 ματς δεν κατάφερε να νικήσει την Ατλέτικο (2 πρωτάθλημα, 2 κύπελλο και 2 σούπερ καπ).

Ο ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πλησίασε στους 4 βαθμούς την Ρεάλ, ενώ η Μπαρτσελόνα να πλησιάσει στον έναν βαθμό αν νικήσει την Κυριακή στο "Σαν Μαμές".

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Αρντά Τουράν, Κόκε (10' Σαούλ) (71' Ραούλ Γκαρθία), Γκριεζμάν (77' Τόρες), Μάντζουκιτς.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα (46' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Κρόος, Ίσκο (68' Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (73' Χαβιέρ Ερνάντες).

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports