Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο Πελετίδης αποφάσισε να βγάλει την Πάτρα σπό την Ε.Ε.!!! Σπασμωδικές κινήσεις, υπό τον πανικό της επικράτησης ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πελετίδης αποφάσισε να βγάλει την Πάτρ...

Για πρώτη φορά στα χρονικά αντιπολίτευση στον Δήμο της Πάτρας έχει πάθει τέτοια βουβαμάρα, σε σημείο τουλάχιστον ύποπτο

Σε μια κρίση επαναστατικής γυμναστικής και προφανώς πικαρισμένος από την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί με συρρίκνωση το ΚΚΕ, και σε μια προσπάθεια να περάσει πρώτος στο διαγώνισμα επαναστατικότητας, ο Δήμος της Πάτρας, ο Δήμος που τον ψήφισε το 63% των πολιτών κατέβασε την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το μπαλκόνι του. Σαν να΄ταν το μπαλκόνι του σπιτιού του και όχι το μπαλκόνι του Δημαρχείου της πόλης.

Χωρίς να ρωτήσει τους Πατρινούς, χωρίς να σκεφτεί ότι δεν είναι παρά ένας απλός υπηρέτης τους, ένας ένοικος της Μαιζώνος για πέντε χρόνια, αποφάσισε ότι οι πολίτες της πόλης που συγκυριακά τον έφεραν στα πράγματα, δεν θέλουν να πορευτούν εντός της Ευρώπης, και είναι έτοιμοι να κρεμάσουν την σημαία με το σφυροδρέπανο στο μπαλκόνι του πρώτου κτιρίου.

Αυτή η έκφραση ιδιοκτησίας του Δήμου της Πάτρας, προκαλεί σωρεία ερωτηματικών, καθώς οι Πατρινοί δεν ψήφισαν τον Στάλιν αλλά τον Πελετίδη και ο Δήμος δεν είναι το ισόγειο του Περισσού αλλά το σπίτι των πολιτών. Όλων των πολιτών.

Το κατέβασμα της σημαίας, ανεξάρτητα αν συμΦωνεί ή διαφωνεί κανείς με το ότι παραμένουμε στην Ε.Ε. και η απίστευτη δήλωση Αντωνόπουλου ότι "η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ένα σύμβολο μισητό για το λαό γιατί η Ε.Ε. στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των λαών όλης της Ευρώπης και η συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή αποτελεί την πηγή της κακοδαιμονίας που δέρνει τη χώρα και τον λαό" προκαλεί μεγάλη κουβέντα σχετικά με το πώς έχουν εκλάβει τον ρόλο τους εκεί στην Μαιζώνος και πώς έχουν εννοήσει την εντολή που τους έδωσε η πλειοψηφία των Πατρινών.

Ιδίως αν σκεφτούμε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα των έξι μηνών το μόνο που έχουμε δει απο την δημοτική αρχή του ΚΚΕ είναι κάτι αστείες κινήσεις επαναστατικότητας, την ίδια ώρα που δεν έχει μπεί σε όλη την Πάτρα ούτε μια λάμπα, που οι δρόμοι είναι έτοιμοι για την επιστροφή στα κάρα και τα παρκαρίσματα στήνουν τριπλή σειρά.

Αν εχουν καταλάβει, για αυτά τους ψήφισαμε οι Πατρινοί και όχι για να βγάλουν την Πάτρα εκτός Ε.Ε.

Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη έρχεται απο την αντιπολίτευση, η οποία τα παρακολουθεί όλα αυτά σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.

Για πρώτη φορά στα χρονικά αντιπολίτευση στον Δήμο της Πάτρας έχει πάθει τέτοια βουβαμάρα, σε σημείο τουλάχιστον ύποπτο.

 

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πάτρα: Κατέβηκε από το Δημαρχείο η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Όταν ο Χρυσαυγίτης Αμβρόσιος, έπαθε τρελό έρωτα με τον Τσίπρα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις