Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Στη μάχη οι πατρινές ομάδες

Πινγκ πονγκ: Στη μάχη οι πατρινές ομάδες

Για το πρωτάθλημα

Με αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων συνεχίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι υποχρεώσεις των πατρινών σωματείων επιτραπέζιας αντισφαίρισης τόσο σε τοπικό,  όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στην Αθήνα θα αγωνιστούν Ίφιτος και Παγώνα για τα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Ανδρών αντίστοιχα.

Ο Ίφιτος, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και βρίσκεται στη 1η θέση της βαθμολογίας στην Α1 Ανδρών ισόβαθμος με τα μεγαθήρια του αθλήματος και μόνιμους διεκδικητές του τίτλου Ολυμπιακό και ΑΣ Πέρα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει τους Πρόοδο Βουτζά, Άρη Βούλας και ΑΟ Πεύκης που βρίσκονται στην 6η, 7η και 5η θέση αντίστοιχα.

Φυσιολογικά η πατρινή ομάδα δε πρέπει να δυσκολευθεί να πάρει τη νίκη σε αυτά τα παιχνίδια, καθώς έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος  ότι αγωνίζεται σε κάθε αγώνα στο 100% των δυνατοτήτων της.

Οι αθλητές του Παναγιώτη Γιώτη και του Μιχάλη Κατσικαδέλη θα προσπαθήσουν και αυτή τη φορά να κάνουν το τρία στα τρία και να διατηρηθούν στη κορυφή, εν’  όψη του τελευταίου διημέρου του πρωταθλήματος, στο οποίο θα κριθούν όλα γιατί έχουν τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και Πέρα.

Η Παγώνα στην Α2 Ανδρών είναι στη τελευταία 10η θέση της βαθμολογίας και δε φαίνεται ότι μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα παίξει με τους Ηράκλειο Αττικής, Γυμνάσιο και Αετούς Πόλης που είναι στη 2η , 8η και 6η θέση αντίστοιχα.

Σκοπός της ομάδας είναι να κάνει όσο καλύτερες εμφανίσεις μπορεί και να καταφέρει μία νίκη σε αυτά τα παιχνίδια.

Αγώνες θα έχουμε και σε τοπικό επίπεδο με τη διεξαγωγή των τοπικών μπαράζ της Β΄  Εθνικής Ανδρών Δυτικής Ελλάδας, που θα γίνουν τη Κυριακή 8/2/2015 στο χώρο της Τοπικής Επιτροπής Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στο ΠΕΑΚ Τόφαλος.

Στα μπαράζ θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο οι 1οι των τεσσάρων ομίλων της Β΄ Εθνικής Δυτικής Ελλάδας για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, ο οποίος θα έχει και δικαίωμα συμμετοχής για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Ανδρών περιόδου 2015-16.

Οι ομάδες που θα παίξουν για το τίτλο είναι οι Λέων Κορινθίας. Αναγεννησιακός Πατρών, Φοίνικες Πάτρας και Γαλήνη.

Να σημειώσουμε ότι τη περίοδο 2015-16 το πρωτάθλημα της Δυτικής Ελλάδας θα χωριστεί σε Β΄ Εθνική και Τοπικό. Στη Β΄ Εθνική θα συμμετέχουν οι 1οι και 2οι των ομίλων του φετινού πρωταθλήματος, ομάδες που τυχόν υποβιβαστούν από την Α2 Ανδρών και η κατηγορία θα συμπληρωθεί από τις υπόλοιπες ομάδες.

Για το λόγο αυτό στα μπαράζ της Κυριακής θα παίξουν σε έναν όμιλο οι 3οι των ομίλων και σε άλλων όμιλο οι 4οι και 5οι των ομίλων, προκειμένου να υπάρχει κατάταξη των ομάδων και να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις της Β΄ Εθνικής της επόμενης περιόδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports