Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βασίλης Χατζηλάμπρου: Στόχος της κυβέρνησης η διάσωση της αμυντικής βιομηχανίας

Βασίλης Χατζηλάμπρου: Στόχος της κυβέρνη...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Το εργοστάσιο της ΕΒΟ επισκέφθηκε ο Αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το κυβερνητικό κλιμάκιο από το ΥΠΕΘΑ

Το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) στο Αίγιο επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Αχαΐας Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος συμμετείχε μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην ξενάγηση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της παραγωγικής μονάδας για τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Ήσυχο, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Τόσκα, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΘΑ.

Η επίσκεψη δεν είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, γεγονός που υπογράμμισε και το κυβερνητικό κλιμάκιο. Αντίθετα, «σηματοδοτεί τη σημασία που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διάσωση του τομέα της αμυντικής βιομηχανίας ως μοχλού της παραγωγικής ανασυγκρότησης» όπως σημείωσε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος είναι μέλος του Τομέα Εξωτερικών και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της αρμόδιας επιτροπής κατά την τελευταία κοινοβουλευτική περίοδο.

«Η ανάγκη να προχωρήσουμε άμεσα σε προσλήψεις στα παραγωγικά τμήματα των ΕΑΣ προκειμένου να “βγαίνουν” οι παραγγελίες, να προχωρήσουμε στη σύσταση ενιαίου φορέα αμυντικής βιομηχανίας, αιτήματα που μέχρι χθες παλέψαμε και διεκδικούσαμε, ήρθε η ώρα να δρομολογηθούν από τη νέα κυβέρνηση, δίνοντας ανάσα ζωής σε έναν κρίσιμο παραγωγικό τομέα της χώρας μας αλλά και του νομού μας» είπε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις