Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ενώ ο αέρας φυσούσε κανονικά στην Πάτρα..." - Το σχόλιο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη για τον Νικολόπουλο

"Ενώ ο αέρας φυσούσε κανονικά στην ...

Στην εφημερίδα Καθημερινή

Το σχόλιο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασσιμάτη στην εφημερίδα "Καθημερινή" για τις δηλώσεις του Νίκου Νικολόπουλου για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφέρει:

"Ενώ ο αέρας φυσούσε κανονικά, όπως είχαν συνηθίσει τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα, ξαφνικά χθες το μεσημέρι επικράτησε πλήρης άπνοια. Αφύσικη κατάσταση. Για μερικά δευτερόλεπτα δεν άκουγες τίποτε, ούτε αυτοκίνητα ούτε φωνές ανθρώπων ούτε καν τα πουλιά στο πάρκο. Απόλυτη σιγή, λες και ο κόσμος ολόκληρος κρατούσε την ανάσα του. Ηταν η ώρα ακριβώς που ο Νίκος Νικολόπουλος (γέροντα η ευχή...) εκστόμιζε τον τρομερό γρίφο: «Πιστεύω ότι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ένα πρόσωπο που έχουν αγαπήσει όλοι οι Ελληνες. Ενα πρόσωπο που ξεκίνησε τη δική του ηγετική, δύσκολη, ανηφορική πορεία από την πόλη της Πάτρας».

Ποιος άλλος είναι αν όχι ο ΓΑΠ προφανώς! Διότι πληροί και τις δύο προϋποθέσεις που θέτει ο Νικολόπουλος: και τον έχουν αγαπήσει όλοι οι Ελληνες (ως σπουδαίο κωμικό) και από την Πάτρα ξεκίνησε την «ηγετική πορεία» του (ήταν βουλευτής Αχαΐας από το 1981 ώς το 1993, θυμίζω). Με τη διαφορά ότι η ηγετική πορεία του Γιώργου δεν ήταν ποτέ ανηφορική. Αντιθέτως, κατά το μεγαλύτερο μέρος της ήταν κατηφορική...".

Νίκος Νικολόπουλος στην Κοινοβουλευτική των ΑΝΕΛ: Θα οργώσω την Ελλάδα για να οργανώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της κεντροδεξιάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις