Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Ακαδημία των σπορ έκοψε την πίτα της

Η Ακαδημία των σπορ έκοψε την πίτα της

Το ανδρικό τμήμα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ανδρικού τμήματος χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, στο μεζεδοπωλείο Απέριττο, παρουσία όλων των εν ενεργεία  παικτών, προπονητών, διοίκησης, χορηγών, παλιών αθλητών του συλλόγου καθώς και εκπροσώπων του τμήματος αθλητισμού του Δήμου Πατρέων.

Οι τυχεροί που έτυχαν τα δύο φλουριά ήταν οι παίκτες Γεώργιος Μεντζίνης και Παναγιώτης Παναγιωταρόπουλος. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν δύο από τους χορηγούς που στηρίζουν φέτος την ανδρική ομάδα,  που είναι το μεζεδοπωλείο Απέριττο του Γιώργου Ιασονίδη και το κατάστημα  ελαστικών Νικολάου Καλούδη.

Κατά την διάρκεια οι εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων κ.κ. Κώστας Καραγκούνης και Τάκης Πετρόπουλος έκαναν μια μικρή αναφορά για την φιλοσοφία και την στήριξη  του Δήμου Πατρέων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδος Γιάννης Παπαγιαννόπουλος αναφέρθηκε για την σημαντική φετινή χρονιά της Ακαδημίας που βαδίζει στον 21 χρόνο ζωής του συλλόγου που την κατατάσσει στον μακροβιότερο εν ενεργεία σύλλογο της πόλης μας στο άθλημα της χειροσφαίρισης.

Για την αποκλειστικότητα  της ομάδος που είναι η  μοναδική εν ενεργεία ομάδα της Πάτρας που κρατά την αυθεντικότητα  και οι αθλητές της όλοι προέρχονται από τις ακαδημίες της.

Για τις θυσίες που κάνουν όλοι από οποιοδήποτε πόστο στον σύλλογο που προσπαθούν να κάνουν αθλητισμό με όποιο "κόστος". Τέλος για την ριζική ανανέωση στην ανδρική ομάδα που έγινε στον σύλλογο από τα "σπλάχνα της" που ελπίζουν ότι με σοβαρή και προγραμματισμένη δουλειά θα ξανά δημιουργήσουν το τμήμα ανταγωνιστικό, ενώ τα "δείγματα γραφής ήδη φαίνονται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports