Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο "Υπουργός" που αυτοπροτείνεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό

Ο "Υπουργός" που αυτοπροτείνετ...

Ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος Καραγιάννης

Επιμένει στην υποψηφιότητά του για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Διεθνής Ακαδημαϊκός και πληρεξούσιος Υπουργός Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, ο οποίος αυτοπροτάθηκε πρώτη φορά για το ανώτατο αξίωμα στις 11/12/2014, όταν έστειλε φαξ με το βιογραφικό του σε όλα τα κόμματα πλην της ΝΔ.

Αυτή τη φορά επανέρχεται με επιστολή προς τον πρωθυπουργό!

Όλη η επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα


"Επιβάλλεται ο κατέχων τη θέση του πρώτου πολίτη να είναι διεθνώς διακεκριμένος και, ει δυνατόν, αποδεκτός ως προωπικότητα. Εσύ, αγαπητέ Συνέλληνα ΔΕΝ θα τον προτείνεις για πρόεδρο της Δημοκρατίας;" γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς των πρωθυπουργό ο Τριαντάφυλλος Καραγιάννης.

Ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος Καραγιάννης

Εχει δοθεί το όνομά του σε αστέρι του σύμπαντος για την συμβολή του στην παγκόσμια ειρήνη, στην επιστήμη και στα γράμματα.

"Είμαι εκείνος που στη νομική επιστήμη καθιέρωσε πριν δυομιση δεκαετίες τον πολιτικό όρκο παντού, στα δικαστήρια και παντού.

Δική μου γνωμάτευση είναι, σελίδα 47 του κώδικα ελληνικής ιθαγενείας που φέρει το όνομά μου. Ολοι οι κώδικες ιθαγενείας από το 1987 εως σήμερα κατ΄αποκλειστικότητα φέρουν το όνομά μου.

Ο πληρεξούσιος Υπουργός είναι ακαδημαϊκός τίτλος και δίνεται από τη Διεθνή Ακαδημία Ακαδημαϊκών, είμαστε 115 σε όλο τον κόσμο. Εγώ είμαι για την Ελλάδα και την Κύπρο, εφ΄όρου ζωής, είμαστε ισόβιοι, ένεκα των επιστημονικών διακρίσεων, δεν έχει σχέση με την πολιτική ο τίτλος" είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Newsit.

Γεννήθηκε το 1949 στο Σιτόχωρο Λάρισας. Μεγάλωσε σε μια αγροτική οικογένεια δίχως ανέσεις. Ξεκίνησε από το μηδέν οπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά.

Εχει 3 παιδιά και είναι διαζευγμένος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις