Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Τσίπρας δεν φοβάται τον Λαό - Δεν θέλει αστυνομικούς έξω από το σπίτι του

Ο Τσίπρας δεν φοβάται τον Λαό - Δεν θέλε...
Βγενόπουλος Φάνης

Το ίδιο θα συμβεί και στα σπίτια των υπουργών

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κατόπιν αιτήματος του Αλέξη Τσίπρα, του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση, καταργούνται οι στατικές σκοπιές των ένστολων αστυνομικών έξω από τις μόνιμες οικίες τους, επί 24ωρου βάσεως.

Επιθυμία τόσο του πρωθυπουργού όσο και των υπόλοιπων μελών της Κυβέρνησης είναι να αλλάξει η επικρατούσα στην κοινή γνώμη αντίληψη των απρόσιτων από το πολίτη κυβερνητικών στελεχών, καθώς και η δυσάρεστη  αίσθηση  της «μόνιμης παρακολούθησης τους από την ΕΛ.ΑΣ.» που ένιωθαν όσοι είχαν την τύχη ή την... ατυχία να ζουν κοντά στα σπίτια σημαντικών πολιτικών προσώπων.

Πρέπει να σημειωθεί πως η κατάργηση των ένστολων αστυνομικών φρουρών σε καμιά περίπτωση δεν συνεπάγεται την χαλάρωση των αυξημένων μέτρων ασφαλείας σε πρόσωπα - εν δυνάμει στόχους τρομοκρατών.

«Η φύλαξη τόσο του Πρωθυπουργού όσο και των άλλων μελών της Κυβέρνησης θα παραμείνει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Απλώς από εδώ και στο εξής θα γίνεται πιο διακριτικά», ανέφερε στο topontiki.gr ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Η ...ευφάνταστη διάψευση για τη μετακόμιση Τσίπρα στο... Ψυχικό 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις