Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διάλεξη του κ. Δημητρίου Καρδαμάκη Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: «Κινητό τηλέφωνο: Φίλος ή εχθρός;»

Διάλεξη  του κ. Δημητρίου Καρδαμάκη Καθη...

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00

Το Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Πατρών σας προσκαλεί στην διάλεξη του κ. Δημητρίου Καρδαμάκη Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: «Κινητό τηλέφωνο: Φίλος ή εχθρός;». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00 στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων των Αρσακείων Σχολείων Πατρών.

Βιογραφικό σημείωμα του Καθηγητή Δημητρίου Καρδαμάκη

Ο Δημήτρης Καρδαμάκης γεννήθηκε το 1956 στην Χρυσαυγή Χανίων και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύθηκε στην ακτινοθεραπευτική ογκολογία στην Αγγλία. Από τον Νοέμβριο του 1991 υπηρετεί στο Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών σαν μέλος ΔΕΠ, αρχικά σαν λέκτορας και από το 2009 σαν τακτικός Καθηγητής.

Έχει δημοσιεύσει ικανό αριθμό εργασιών σχετικών με την ακτινοθεραπεία, τα οικονομικά της υγείας και την ιστορία της ογκολογίας, ενώ έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σαν ομιλητής ή πρόεδρος.

Έχει συγγράψει κεφάλαια σε βιβλία ογκολογίας και έχει επιμεληθεί τη συγγραφή βιβλίου για τις οστικές μεταστάσεις που εξέδωσε σε δυο εκδόσεις ο οίκος Spinger (2009 και 2014). Συμμετέχει ως εμπειρογνώμων σε επιτροπές του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και εκπροσωπεί τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και στη Παγκόσμια Εταιρεία Γηριατρικής Ογκολογίας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και είναι πρόεδρος της Εταιρείας Γηριατρικής Ογκολογίας. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις