Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Αντετοκούνμπο στο Ολσταρ Γκέιμ του ΝΒΑ

Ο Αντετοκούνμπο στο Ολσταρ Γκέιμ του ΝΒΑ

Θα προσπαθήσει να γίνει ο διάδοχος του Τζόρνταν και του Ντόμινικ, αφού θα συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό καρφωμάτων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα προσπαθήσει να γίνει ο διάδοχος του Μάικλ Τζόρνταν, του Κόμπε Μπράιαντ και του Ντόμινικ Γουίλκινς, αφού είναι μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για τον φετινό διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game του NBA.

Το όνομά του ήταν μεταξύ των φαβορί για την τελική λίστα, η οποία επιβεβαιώθηκε την Τρίτη. Όπως προκύπτει, ένας νεαρός αστέρας του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου θα πάρει τη "σκυτάλη" από τον Τζον Γουόλ, αφού υπάρχουν 3 δευτεροετείς υποψήφιοι και ένας ρούκι.

Συγκεκριμένα, εκτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την κορυφή θα αναζητήσουν οι Ζακ Λαβίν (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Βίκτορ Ολαντίπο (Ορλάντο Μάτζικ) και Μέισον Πλάμλι (Μπρούκλιν Νετς).

Ο Έλληνας φόργουρντ γίνεται ο πρώτος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς που λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων μετά από το 1997 και τον Ρέι Άλεν και θα επιχειρήσει να γίνει ο πρώτος παίκτης της ομάδας και πρώτος μη Αμερικανός που κερδίζει τον τίτλο στα 30 χρόνια του θεσμού.

Το All Star Game θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14-15 Φεβρουαρίου, με τον διαγωνισμό καρφωμάτων να διεξάγεται το Σάββατο 14 του μήνα.

 

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports