Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το come back του Γαβριήλ Σακελλαρίδη είναι το τέλος της δημοσιογραφίας της κλειδαρότρυπας;

Το come back του Γαβριήλ Σακελλαρίδη είν...

Η υπουργοποίησή του είναι μια δικαίωση μετά τον πόλεμο λάσπης που δέχθηκε

Ευχάριστη έκπληξη είναι η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να υπουργοποιήσει τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Όχι μόνο για τα προφανή. Για το γεγονός δηλαδή ότι είναι ένας νέος άνθρωπος, με ένα προφίλ πολύ φιλικό προς την κοινωνία που μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος.

Αλλά και για έναν ακόμη λόγο. Όταν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχοντας ήδη καταφέρει το ακατόρθωτο, να ανεβάσει δηλαδή ανέλπιστα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων χάνοντας ουσιαστικά για ελάχιστη διαφορά από τον κ. Καμίνη, και ενώ δεχόταν ένα πρωτοφανή πόλεμο λάσπης, επίσημη υποστήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε. Προφανώς γιατί ο φόβος του πολιτικού κόστους τότε δεν το επέτρεψε.

Τώρα που πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή δικαιωμένος. Το καλύτερο come back και ένα ηχηρό χαστούκι σε όσους επενδύουν και χτίζουν καριέρες και περιουσίες πάνω στις λάσπες. Είχε γράψει τότε η Ρένα Δούρου: «Στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη χρωστάμε το τέλος της δημοσιογραφίας της κλειδαρότρυπας!». Λάθος χθες με την υπουργοποίησή του συνέβη αυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις