Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι φτιάχνονται οι πατάτες των McDonald's - ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι φτιάχνονται οι πατάτες των McDonald...

Δεν είναι συνθετικές

Τα καλά νέα είναι ότι οι πατάτες που τρως στα McDonald's είναι πραγματικές πατάτες και όχι συνθετικές, σύμφωνα με νέο βίντεο που κυκλοφόρησε η ίδια η εταιρεία σχετικά με το αμφιλεγόμενο ζήτημα.

Τα όχι και τόσο καλά νέα είναι ότι περιλαμβάνουν και πολλά πρόσθετα. Το βίντεο είναι το πιο πρόσφατο μιας σειράς που ονομάζεται "Το φαγητό μας, οι ερωτήσεις σας". Σε αυτή ο συμπαρουσιαστής του βρετανικού Mythbusters, Grant Imahara, προσπαθεί να εξετάσει τις διάφορες φήμες που συνοδεύουν το φαγητό της διεθνούς αλυσίδας fast food. Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Imahara αντιστρέφει τη διαδικασία παραγωγής της τηγανητής πατάτας των MacDonald's για να φτάσει στην πηγή: μια πατάτα που προέρχεται από το έδαφος.

Ωστόσο, εκτός από την πατάτα ως πρώτη ύλη, αυτό που τρως περιλαμβάνει και δεξτρόζη που είναι φυσικό σάκχαρο και χρησιμοποιείται για τη σταθερότητα του χρώματος, πυροφωσφορικό νάτριο που προστίθεται για παρόμοιο λόγο, φυσικό άρωμα βοδινού, υδρογονωμένο σογιέλαιο, τριτ-υδροκινόνη και άλλα συστατικά. Τελικά, μια μεσαία μερίδα σου χαρίζει, εκτός από γευστική ικανοποίηση, 337 θερμίδες και 17 γραμμάρια λίπους.

www.lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις