Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Αντιδήμαρχος Ακράτας υποψήφια με την παράταξη του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου

Η  Αντιδήμαρχος Ακράτας  υποψήφια με την...

"Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος είναι ηθικός και άφθαρτος"

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» δίδεται στη δημοσιότητα μια ακόμα στήριξη και υποψηφιότητα με την παράταξη από το Δήμο Ακράτας. Πρόκειται για την Αντιδήμαρχο Ακράτας Ελένη Χωμενίδου – Παπαδοπούλου, η οποία είναι υπάλληλος της Εφορίας Ακράτας, εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Π. Μελή και Αντιδήμαρχος.

Έχει καταγράψει έντονη και πολυετή κοινωνική δράση, μεταξύ άλλων στη Διοίκηση τη Φιλαρμονικής Ακράτας και του «Χατζηδάκειου» Ιδρύματος.

Στην δήλωση στήριξής της αναφέρει: «Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος είναι ηθικός και άφθαρτος, είναι ο μόνος που στήριξε τον Δήμο Ακράτας για να μείνει αυτόνομος και μάλιστα δημόσια, όπως και κατά της επιβάρυνσης του ΧΥΤΑ Αιγείρας. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει τα έργα που εκκρεμούν, θα εφαρμόσει αναπτυξιακά προγράμματα και τα σχέδια για το Βιολογικό και το ρυμοτομικό».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της κ. Χωμενίδου στην Τοπική Κοινότητα Ακράτας, τόνισε : «Η κ. Χωμενίδου είναι γνήσια σε αυτό που κάνει και εργάτρια στην αυτοδιοίκηση. Αγαπά τον τόπο της και είμαι σίγουρος ότι θα τον εκπροσωπήσει χωρίς μισόλογα, με άοκνη δουλειά και όχι μικροπολιτικά. Την ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την στήριξή της».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις