Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στο πλευρό των 16 απολυμένων εργαζομένων του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στο πλευρό των...
Μαρτάτος Tάκης

Καλεί τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να επιληφθεί άμεσα του ζητήματος

Με ανακοίνωση – δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρίσταται και συμπαρατάσσεται στο πλευρό των 16 Απολυμένων Εργαζομένων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφεται από την Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, πρόκειται για πενταμηνίτες εργαζόμενους (μάγειροι, νηπιαγωγοί, γυμναστές, ψυχοθεραπευτές κ.λπ.), οι οποίοι ενώ προσλήφθηκαν στις 27/10/2014 με σύμβαση μέχρι τις 26/3/2015 και τους ζητήθηκαν και κατέθεσαν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα για την πρόσληψή τους, πριν λίγες ημέρες τους ξαναζητήθηκαν τα ίδια έγγραφα από τις υπηρεσίες του ΚΟΔΗΠ.

Οι υπηρεσίες του ΚΟΔΗΠ, ενώ έπρεπε να στείλουν έγκαιρα πλήρη φάκελο στον Επίτροπο, δεν το έπραξαν, με αποτέλεσμα οι 16 εργαζόμενοι να φαίνονται ως παράνομοι στον ΚΟΔΗΠ και να μην μπορούν να πληρωθούν.

Επισημαίνουμε δε, ότι εργάζονται στον ΚΟΔΗΠ από τον Οκτώβρη έως σήμερα χωρίς να έχουν λάβει ούτε 1 ευρώ! Το αποκορύφωμα είναι ότι από χθες 15/1/2015, ο ΚΟΔΗΠ διέκοψε τις συμβάσεις τους!

Θεωρούμε άκρως υπεύθυνο τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Τουλγαρίδη Θεόδωρο για την Ανεπάρκεια των υπηρεσιών του ΚΟΔΗΠ και την κακή λειτουργία του.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί άμεσα να επιληφθεί του θέματος ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Πελετίδης και να αποκαταστήσει άμεσα την Οικονομική Εκκρεμότητα των 16 Εργαζομένων, όπως επίσης και να γίνει Ανάκληση της απόλυσής τους μέχρι τη λήξη του πενταμήνου στις 26/3/2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις