Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το κρησφύγετο της Αγγελικής απο το Αίγιο και του Ξηρού στον Κολωνό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το κρησφύγετο της Αγγελικής απο το Αίγιο...

Συστήνονταν ως ζευγάρι η Αγγελική του Χριστόδουλου Ξηρού και ο Αλβανός συνεργός του που συνελήφθη στην Καλαμάτα

Ένα ακόμη κρησφύγετο του Ξηρού και των συνεργών του, στην οδό Λεάνδρου 47 στον Κολωνό, έκαναν φύλο και φτερό οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Σοκαρισμένοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας λένε στο Νewsit πως ούτε τους πέρναγε από το μυαλό οτι τόσο καιρό είχαν γείτονες τους τρομοκράτες.

Οπως χαρακτηριστικά είπαν "μας έλεγαν οτι είναι αρραβωνιασμένο ζευγάρι, οτι είχαν έρθει από την Καλαμάτα και οτι ήθελαν να παντρευτούν. Εμείς ακομη και όταν είδαμε τη φωτογραφία της Αγγελικής στην ταυτότητα που έδειξαν τα μέσα ενημέρωσης, δεν καταλάβαμε οτι είναι η κοπέλα που έμενε σε εμάς.

Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί τον Νοέμβριο και – σύμφωνα με όσα είπε ένοικος της πολυκατοικίας στο NewsIt – ο Αλβανός ήταν κακοπληρωτής. “Έδωσε με χίλια ζόρια το ενοίκιο του Δεκεμβρίου και χρωστούσε τον Ιανουάριο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ένοικος είχε δει τουλάχιστον δύο φορές τον Χριστόδουλο Ξηρό να επισκέπτεται τον “Θεοχάρη”, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση στους ενοίκους της πολυκατοικίας το παρουσιαστικό του. Κάποιοι, μάλιστα, τον θεωρούσαν ομοφυλόφιλο.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο Αλβανός είχε τσακωθεί άσχημα με την Αγγελική και οι αστυνομικοί συνδέουν τον καβγά με τη σύλληψη του Ξηρού, στις 3 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις