Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κόροιβος Αμαλιάδας: Από δέκα ευρώ με Κηφισιά

Κόροιβος Αμαλιάδας: Από δέκα ευρώ με Κηφισιά

Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας

Στη διάθεση των φιλάθλων έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης του Κόροιβου Αμαλιάδας με την Κηφισιά.

Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας το Σάββατο (10/01, 17.00), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Τα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφόρησαν σήμερα (07/01) από τα γνωστά σημεία πώλησης σε Αμαλιάδα, Πύργο, Γαστούνη και Λεχαινά και τιμώνται από δέκα ευρώ. Επίσης, για ακόμα ένα εντός έδρας ματς, το ηλειακό συγκρότημα ανακοίνωσε πως θα διαθέσει εισιτήρια με μόλις πέντε ευρώ για μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνους και άνεργους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κόροιβος σας ενημερώνει ότι από το πρωί της Τετάρτης 7 Ιανουαρίου ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον σημαντικό εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (10/1) με αντίπαλο τη Νέα Κηφισιά για την 12η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής: Βιβλιοχώρος (Γρηγόρης Κακολύρης) - Αμαλιάδα, τηλ. 2622021770, Κρυστάλ (Ανδρέας Μπουλμπασάκος) - Αμαλιάδα,, τηλ. 6945999573, Βιβλιοπαιδεία (Πυλαρινός Σάκης) - Αμαλιάδα, τηλ. 2622032047, Κύκλος (Παυλόπουλος Διονύσιος) - Αμαλιάδα, τηλ. 2622026910, Βιβλιοπωλείο Κορκολή - Πύργος, τηλ. 2621022674, Βιβλιογνωσία (Τσερφόλιας Αλέξιος και Λιώρη Διαμάντω) - Γαστούνη, τηλ. 2623033640 και Λεχαινά, τηλ. 2623022636, Γενική Ταχυδρομική (Σταυλιώτη Δήμητρα) - Αμαλιάδα, τηλ. 2622038460.

Ο Κόροιβος, θέλοντας να στηρίξει όλες τις κοινωνικές ομάδες, κυκλοφόρησε και για ακόμα μία φορά τα ειδικά εισιτήρια για ανέργους και πολυτέκνους στην τιμή των πέντε ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθούν σε κάποιον θα είναι η επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητα και της κάρτας ανεργίας ή πολυτεκνίας. Ομοίως και κατά την είσοδό του στο κλειστό την ώρα του αγώνα. Οι συγκεκριμένες θέσεις θα είναι στην κερκίδα Γ’, μαζί με τους μαθητές και τους φοιτητές (επίσης πέντε ευρώ). Στην κερκίδα Α’ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ, με εξαίρεση τα αριθμημένα, λευκά καθίσματα στο κέντρο του γηπέδου, όπου η τιμή είναι 15 ευρώ. Άπαντες θα πρέπει να φυλάσσουν το εισιτήριό τους (όποιας κατηγορίας και αν είναι αυτό), καθώς αν το χάσουν δεν θα μπορούν να ξαναμπούν στο γήπεδο».

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports