Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ-νταμπλ για τον εξαιρετικό Αντετοκούνμπο

Δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ-νταμπλ για τον...

Δεν έφτανε ο Γιάννης, ήττα για το Μιλγουόκι

Εξαιρετικός ήταν πάλι ο Αντετοκούνμπο, αλλά δεν έφτανε. Οι Suns επέβαλλαν το παιχνίδι τους στο 2ο ημίχρονο και νίκησαν τους Bucks 102-96.

Αλλη μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που σημείωσε το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ νταμπλ (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ, με 2/2 βολές, 7/13 σουτ, αλλά και 2 ασίστ, 1 κόψιμο, 1λάθος σε 34'12" ) και έκανε αρκετά καρφώματα, από τα οποία το ένα θα δούμε σίγουρα στο Top 10 της ημέρας. Ο 20χρονος φόργουορντ βοήθησε σε επίθεση και άμυνα, έβγαλε πολλή ενέργεια και ήταν ο κορυφαίος των Bucks μαζί με τον Brandon Knight (26 πόντοι). Ωστόσο οι Bucks παρασύρθηκαν από ένα σημείο και μετά στο γρήγορο παιχνίδι των Suns, παρότι τους έβγαλαν τελείως από το ρυθμό τους στην πρώτη περίοδο.

Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εμφανές στο πρώτο δωδεκάλεπτο, στο οποίο το Milwaukee κράτησε το Phoenix στους 15 πόντους, αναγκάζοντας το να έχει 7/22 σουτ και 7 λάθη. Κάπως έτσι τα “ελάφια” πήραν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και ξέφυγαν με 25-15 στο 13'. Οσο καλή άμυνα όμως κι αν έπαιξαν επί 18-19 λεπτά, η σωρεία των λαθών που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο (13) δεν τους άφησε να το κλείσουν με μία καλή διαφορά.

 

Πηγή: nba.sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports