Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στο στόχαστρο των αντιπάλων του ο Μπερδέσης

Στο στόχαστρο των αντιπάλων του ο Μπερδέσης

Ο Αντώνης Γιαννούλας τον προκάλεσε σε αγώνα

Ο Τάσος Μπερδέσης είναι ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους που έχει αναδείξει η πατραϊκή πυγμαχία και όπως είναι λογικό είναι στο στόχαστρο πολλών αντιπάλων του που θέλουν να τον προκαλέσουν σε αγώνες.

Έτσι λοιπόν έγινε και με τον Αντώνη Γιαννούλα που εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στο Βέροινο, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον αγώνα του που θα ανακοινωθεί σύντομα.  Ο ίδιος επικοινώνησε με το  και δήλωσε ότι προκαλεί ανοιχτά τον Τάσο Μπερδέση. Συγκεκριμένα: "Βρίσκομαι στο Βερολίνο και η προετοιμασία μου έχει πάει τέλεια μέχρι στιγμής με την πολύτιμη βοήθειά του μάνατζέρ μου Νίκου Πλαστουργού. Ακούω ότι δυσκολεύονται να βρουν αντίπαλό που να μπορεί να αντιμετωπίσει τον Μπερδέση.

Αφού θεωρείται καλύτερος πυγμάχος ο Τάσος Μπερδέσης ήρθε η ώρα να ανεβεί στο ρινγκ απέναντι μου και επειδή έχουν μπερδευτεί πολλοί επικριτές του χώρου και μη, για μένα αυτός ο αγώνας θα είναι ένα καλό σπάρινγκ... Το καλεντάρι μου είναι πολύ βαρύ! Με λίγα λόγια ήρθε η ώρα να τα πούμε μέσα στο ρινγκ και τον προκαλώ ανοιχτά σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας".

 

Πηγή: Pygmaxia.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports