Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κίνδυνος αποκλεισμού από το Ευρωμπάσκετ για την εθνική

Κίνδυνος αποκλεισμού από το Ευρωμπάσκετ ...

Πρόβλημα δημιουργήθηκε με τις οφειλές προς τον πρώην ομοσπονδιακό Αντρέα Τρινκέρι

 

Το 2015 μπήκε  με... τρικυμίες για την ΕΟΚ, η οποία καλείται άμεσα να διευθετήσει τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του Αντρέα Τρινκιέρι.

Η Ομοσπονδία έχει λύσει τη συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό εδώ και ενάμιση χρόνο, αλλά έκτοτε υπάρχει μία -σημαντική- εκκρεμότητα, όσον αφορά τη διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων που υπάρχουν προς το πρόσωπο του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού -βάσει του διετούς "κλειστού" συμβολαίου που είχε υπογράψει, έναντι 110.000 ευρώ το χρόνο.

Γι αυτό η πλευρά του Ιταλού αποτάθηκε στο ΒΑΤ (Basketball Arbitral Tribunal), που αποτελεί το αρμόδιο δικαστήριο για την επίλυση οικονομικών διαφορών. Τι προκύπτει από αυτό; Η ΕΟΚ απειλείται με τιμωρία αποκλεισμού όλων των Εθνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί το ποσό (110 χιλ. ευρώ) που έχει αποφασιστεί από το δικαστήριο -εφ όσον δεν συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου και υποβάλει το σχετικό αίτημα ο Ιταλός.

Αυτό το ποσό έχει τελεσιδικήσει από τις 21 Νοεμβρίου! Έκτοτε, ο Αντρέα Τρινκιέρι έδωσε έναν ακόμη μήνα προθεσμία στην ΕΟΚ για να διευθετηθεί το ζήτημα, όπως μας πληροφόρησε ο δικηγόρος του, αλλά έκτοτε δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη -ή επικοινωνία.

Ο Τρινκιέρι -μέσω του εκπροσώπου του, κ. Αλέξανδρου Βαγιάτα- ζήτησε από το ανώτατο δικαστήριο επίλυσης 0ικονομικών διαφορών να... δώσει τη λύση. Κι έκτοτε άρχισαν οι παρερμηνείες σχετικά με τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων. Βάσει δικαστικής απόφασης, η ΕΟΚ χρωστά 110.000 ευρώ.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports