Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Mαρία Μπεκατώρου – “Το παλεύω να κάνω ένα παιδί με εξωσωματική”

Mαρία Μπεκατώρου – “Το παλεύω να κάνω έν...

To εκμυστηρεύθηκε δημοσίως στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1

Για την επιθυμία που μοιράζεται με τον επί 15 χρόνια σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, να αποκτήσουν ένα παιδί, μίλησε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η Μαρία Μπακετώρου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό ΑΝΤ1 και τόνισε ότι θέλει πολύ να έρθει ένα παιδί στην ζωή της και μαζί με τον σύζυγό της το προσπαθούν.

"Προσπαθώ, το παλεύω δηλαδή να αποκτήσω ένα παιδί με εξωσωματική. Είμαι νομίζω σε έναν καλό δρόμο γιατί έχω μία πολύ καλή ψυχολογία" διευκρίνισε η παρουσιάστρια των Καρντάσιανς. Όπως γράφει το σάιτ tlife.gr, στην ερώτηση των παρουσιαστών για το πόσες προσπάθειες είναι διατεθειμένη να κάνει, η Μαρία Μπεκατώρου απήντησε.

"Επειδή είμαι άνθρωπος που αγαπώ πολύ την ζωή και θέλω να έχω μία ποιότητα στη ζωή μου, έχω αποφασίσει ότι θα προσπαθήσω μέχρι ενός σημείου. Κι αν έρθει, ήρθε. Αν δεν έρθει θα πω εντάξει και πως δεν το ήθελε και ο Θεός".

Τέλος η Μαρία Μπεκατώρου ευχαρίστησε τον Γιώργο Λιάγκα όταν της είπε ότι αφού είναι 15 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της και υποδεχόμαστε πλέον το 2015, η προσπάθεια τους θα ευοδωθεί και θα καρποφορήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight