Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παιχνίδια θρίλερ στην 11η αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ

Παιχνίδια θρίλερ στην 11η αγωνιστική της...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ματς και συγκίνηση ήταν το πρώτο μέρος της 11ης αγωνιστικής στη ΣΚΡΑΤΣ Basket League, με τρία από τα πέντε παιχνίδια να κρίνονται στο φινάλε, ένα στην παράταση και τον Άρη να κάνει την... εξαίρεση.

O Aπόλλων Πάτρας συνέχισε να πορεύεται με νίκες: μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, επιβλήθηκε του Κόροιβου 77-72 στην παράταση (κ.α. 65-65) και έκανε πέντε τις νίκες του στη φετινή ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

Ο Άρης αποχαιρέτησε το 2014, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: ήταν συγκεντρωμένος από την αρχή του ματς και επικράτησε άνετα των Τρικάλων (91-60), με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει καρίρ χάι (24π.).

Ο Πανιώνιος πήρα μια βαθιά εισπνοή (σε ό,τι αφορά την προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία), φεύγοντας από την Ελευσίνα με το 68-70. Με νταμπλ νταμπλ τελείωσαν οι Κορόλεφ και Κόλεμαν.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος ηγήθηκε του ΚΑΟΔ, στο 78-79 που πανηγύρισε στη Νέα Κηφισιά. Τι έκανε; Σκόραρε τους 9 τελευταίους πόντους της ομάδας του.

Και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, εναντίον του Κολοσσού κρίθηκε στο καλάθι. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έκανε τέσσερις τις συνεχόμενες επιτυχίες (67-69), με τον Χάγκινς να αστοχεί στην τελευταία προσπάθεια.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports