Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Μια γιορτή για τη στήριξη απόρων και αστέγων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου

Πάτρα:Μια γιορτή για τη στήριξη απόρων κ...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

Μουσική, κεράσματα και γιορτινή διάθεση με καλό σκοπό. Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών για τη στήριξη άπορων και άστεγων συμπολιτών, μέσα από την εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος συγκέντρωσε χρήματα για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη καθώς όπς επισημαίνει ο Σύλλογος η αλληλεγγύη δεν είναι φιλανθρωπία, αλλά έμπρακτο δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπισμού.

Την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση αλληλεγγύης εκφράζει μιλώντας στο thebest.gr o Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας Νίκος Παπάκος. Τα χρήματα όπως επισημαίνει θα καταμετρηθούν σήμερα και η βοήθεια θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη ανθρώπων που τη χρειάζονται, σε συνεργασία με τον Δήμο πατρέων , ο οποίος γνωρίζει τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Στην εκδήλωση "Συνεισφέρω και στηρίζω άστεγες και άπορες οικογένειες της πόλης μας", από το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου εκατοντάδες πατρινών υπό τους ήχους της Μπαντίνας του Δήμου Πατρέων, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Πατρών και του Μουσικού Συγκροτήματος «Κάπως έτσι», ταξίδέψαν στη μαγεία των Χριστουγέννων αλλά παράλληλα συνέβαλαν ουσιαστικά σ' αυτή την ενέργεια  αγάπης και προσφοράς του Δικηγορικού Συλλόγου.

Ο Δικηγορικό Σύλλογος Πατρών στην ανακοίνωσή του  ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πατρέων, το Cafe City, τον χώρο καλλιτεχικών αναρριχήσεων "Οροπαίδιο", την Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων, την Φιλαρμονικής Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Πατρών, το Μουσικό Συγκρότημα «Κάπως έτσι», τα μέλη του που συνέδραμαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης, τις επιχειρήσεις της Πάτρας (Ζαχαροπλαστεία: Emiliano, Λοτσάρης, Max Perry, Aρτοποιείο: Βασίλης Ραυτόπουλος, Λουκουμοποιία: Σκιαδαρέσης, Ποτοποιίες: Χάχαλης, Πιλάβάς, Κηροπλαστεία-γάμος-βάπτιση: Καραβαγγέλη, Μεταφορική:Πλέσσας ΑΦΟΙ Α.Ε., Στολές: ο κόσμος της χαράς, Κατάστημα παιχνιδιών: Mpizz, Βιβλιοπωλείο:Ροδόπουλος, Τυπογραφείο: Φορτώσης Βασίλειος, Δημιουργικό γραφείο: iris design, Ηλεκτρολογικά υλικά-Χριστουγεννιάτικος φωτεινός διάκοσμος: Αλέξανδρος Ράλλης, Κατάστημα χονδρικής και προμηθειών: Κυριαζής) που πρόσφεραν τις υπηρεσίες και τα προιόντα τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τους χορηγούς επικοινωνίας (Γνώμη, Πελοπόννησος, Γεγονότα, SuperB, AchaiaChannel, Lepando, Ioniantv, Ant1PatrasRadio, Maxfm, PatrasTimes, Newsplus, Best, Dete) που βοήθησαν στην προβολή της εκδήλωσης και τέλος τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών (Περιφερειακό τμήμα Αχαίας -Ηλείας), την Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαίας, και όλους τους πολίτες της Πάτρας για την στήριξη και την οικονομική συνεισφορά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις