Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Bετούλας: "Πιο εύκολο να είσαι παίκτης"

Bετούλας: "Πιο εύκολο να είσαι παίκτης"

Τόνισε ο κόουτς του Απόλλωνα

Στην τελευταία κατοχή κρίθηκε ο ημιτελικός του Κυπέλλου μεταξύ του Απόλλωνα και της Κηφισιάς σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα, που μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, ενώ την πρόκριση στον τελικό σχολίασε και ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ.

«Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν 5 χρόνια από ανθρώπους με όραμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στη διοίκηση και τον κόσμο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Κηφισιά. Κρίθηκαν όλα στην τελευταία κατοχή. Πήγαμε το ματς σε γρήγορο ρυθμό και νικήσαμε», σχολίασε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής του Απόλλωνα.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, δήλωσε:  «Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Πάτρας. Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Πριν από πέντε χρόνια ήμασταν στην Β’ Εθνική και τώρα σε έναν τελικό κυπέλου. Η Κηφισια ήταν δυνατή στο πρώτο ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο αποφασίσαμε να τρέξουμε, καθώς έχομε πιο αθλητικά παιδιά. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη που πήγαν να μας κοστίσουν. Εμείς κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Ασχέτως με ποιον θα παίξουμε θα λένε ότι είμαστε το αουτσάιντερ».

Οσον αφορά για το ότι είχε αγωνιστεί στον τελικό του 1997 απέναντι στον Ολυμπιακό παρατήρησε πως είναι «πιο εύκολο να είσαι παίκτης διότι αν δεν είσαι καλός μπορεί ο προπονητής να σε αλλάξει», ενώ για τον Τόρλιν Φιτζπάτρικ τόνισε πως μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο “4” και στο “5”. Εζησε πάρα πολύ το παιχνίδι κι εμψύχωσε όλη την ομάδα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports