Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην αντεπίθεση ο Αποστολόπουλος - Επιχείρησε να τα "ρίξει" στον Χαϊκάλη για τον χρηματισμό

Στην αντεπίθεση ο Αποστολόπουλος - Επιχε...

Πολιτικός "σεισμός" από τις αποκαλύψεις

18:18 Στην αντεπίθεση προσπάθησε να περάσει ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος επιχείρησε να αντιστρέψει τις κατηγορίες και “καρφώνει” το βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη, για τις καταγγελίες του περί χρηματισμού ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο οποίος ερευνά τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, διήρκεσε 2,5 και πλέον ώρες και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις τις οποίες έκανε στη συνέχεια ο δικηγόρος του Παύλος Σαράκης, ο κ. Αποστολόπουλος “καίει” τον Παύλο Χαϊκάλη, τον οποίο κατηγορεί για “πολιτικά ατοπήματα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Γ. Αποστολόπουλος στην κατάθεσή του, αναφέρει ότι σε συνάντηση που είχε με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη, του είπε: "κοιτάχτε να βγει πρόεδρος" και εκείνος, ΄όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη κατάθεση του Αποστολόπουλου, "ναι, αλλά να βγει κάτι και για εμάς".

Στη συνέχεια, ανέφερε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι συζητούσε με τον Παύλο Χαϊκάλη για να δει τι εννοεί.

Ο κ. Αποστολόπουλος φέρεται μάλιστα να υποστηρίζει ότι έχει και αυτός στοιχεία για την προσέγγιση του από τον κ. Χαϊκάλη και μάλιστα ότι ήταν έτοιμος να τον καταγγείλει στις αρχές.Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του πελάτη του, ο κ. Σαράκης τόνισε ότι ο Γ. Αποστολόπουλος δε ζήτησε προθεσμία και ότι αποσαφήνισε την πραγματικότητα στον εισαγγελέα.

“Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα”, δήλωσε και ούτε κάποιο “πολιτικό θέμα, όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

“Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο Γ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ”, τόνισε ο δικηγόρος κατηγορώντας τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι “έχει διαπράξει πολιτικά ατοπήματα”.

Στη συνέχεια, τον κατηγόρησε επίσης ότι τα βίντεο που έχει στείλει είναι μονταρισμένα και του καταλόγισε “ποινικό και πολιτικό θέμα”.

 

14:18 Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Παύλο Σαράκη.

Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και οι κ.κ. Χαϊκάλης, Καμμένος και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο κ. Αποστολόπουλος αναμένεται να πάρει προθεσμία.

Ο κ. Αποστολόπουλος, όπως κατήγγειλε χθες ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τον πλησίασε εκ μέρους τρίτων, με σκοπό να τον δωροδοκήσει, ώστε να ψηφίσει υπέρ στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό για το δάνειό του και διάφορες άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συνολικού ύψους από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Αποστολόπουλος, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως πρόκειται για «θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό».

Μάλιστα, η ανακοίνωση του κ. Αποστολόπουλου καταλήγει: «Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

Διαβάστε επίσης:

Γιαταγάνα: Ο Γ. Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Π. Καμμένου!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις