Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιος πατρινός ήταν καλεσμένος στο πάρτι της χλιδής του Κασιδόκωστα;

Ποιος πατρινός ήταν καλεσμένος στο πάρτι...

Είχε σκλάβους και σούσι πάνω σε γυμνές γυναίκες

Ένα πάρτι χλιδής με εκλεκτούς καλεσμένους έγινε στο 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Οικοδεσπότης ο Πάρις Κασιδόκωστας και η μητέρα του, Μαριάννα Λάτση.

Το συγκεκριμένο πάρτι λοιπόν έγινε με αφορμή τα γενέθλια του παραγωγού, Πάρη Κασιδόκωστα σε μία ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν το ύψος του Κρυονερίου.

Σε αυτό μεταξύ προσκεκλημένων προερχόμενων από την υψηλή κοινωνία αλλά και την πολιτική, συναντούσε κανείς σερβιτόρους ντυμένους σκλάβους και μία πανέμορφη και ολόγυμνη γυναίκα το σώμα της οποίας ήταν καλυμμένο με σούσι...
Το «παρών» έδωσαν πρόσωπα από την πολιτική ηγεσία της χώρας, με τον Ηλία Ψινάκη να κλέβει την παράσταση, μιας και κάποια στιγμή πάνω στο κέφι έσερνε δύο σερβιτόρους-σκλάβους. Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το παρών ήταν η Ελλη Στάη, η Ελμίνα Κοπελούζου, η Κατερίνα Στικούδη, η Χριστίνα Σάλτη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Ανδρέας Κουρής, ο Πατρινός Τάκης Ζαχαράτος και οι Μέλισσες.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς έκανε η Χριστίνα Κολέτσα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram – είναι και οι μόνες φωτογραφίες από τη βραδιά που έχουν «διαρρεύσει».

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της βραδιά ήταν μια νεαρή κοπέλα που όλο το βράδυ στεκόταν στο sushi bar γυμνή καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με κομμάτια sushi σαν άλλη Samantha από το Sex and the city…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight