Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θετικές οι αντιδράσεις στην επίσημη αναγγελία της 24ης περιπέτειας του James Bond, στο Λονδίνο

Θετικές οι αντιδράσεις στην επίσημη αναγ...

Τον Οκτώβριο του 2015 η ταινία στις Ελληνικές αίθουσες

Σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στα περίφημα Pinewood studios στην Αγγλία αποκαλύφθηκαν ο τίτλος και οι συντελεστές της 24ης ταινίας James Bond που θα κυκλοφορήσει στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την εταιρεία Feelgood, τον Οκτώβριο του 2015.

Γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου 2014 παρουσία του ηθοποιού Ντάνιελ Κρεγκ που ενσαρκώνει στις τελευταίες ταινίες επιτυχημένα τον πράκτορα 007 αλλά και της 50χρονης σέξι Ιταλίδας ηθοποιού Μόνικας Μπελούτσι που επίσης υπέγραψε να παίξει στη νέα κινηματογραφική περιπέτεια του Μποντ, η εταιρεία παραγωγής του Άλμπερτ Ρ. Μπρόκολι EON Productions, το στούντιο Metro-Goldwyn-Mayer Studios και η Sony Pictures Entertainment παρουσίασαν live την επίσημη αναγγελία από τα πλατό του 007 στα Pinewood Studios, γεγονός που όπως αντιλαμβάνεστε, χαροποίησε ιδιαίτερα τους φαν του δημοφιλούς και ατρόμητου μυστικού πράκτορα της μεγάλης οθόνης.

Ο τίτλος του καινούριου φιλμ είναι «Spectre» και η καινούρια ταινία έρχεται ακριβώς 2 χρόνια μετά τον θρίαμβο του 23ου Μποντ φιλμ, το «Skyfall» (η Αντέλ κέρδισε Όσκαρ για το ομώνυμο υπέροχο τραγούδι). Η έναρξη των γυρισμάτων έχει καθοριστεί για αυτή τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014.

Ο τίτλος Spectre όπως έγραψε το σάιτ της Βρετανικής εφημερίδας Guardian, προέρχεται από τον διεθνή τρομοκρατικό οργανισμό  που τον πρωτολανσάρισε στις σελίδες του ο δημιουργός του Μποντ, Ian Fleming στη νουβέλα του, από το μακρινό 1961 «Thunderball».

Στη νέα ταινία θα παίξουν ο Αυστριακός περιζήτητος στο Χόλυγουντ ηθοποιός Christoph Waltz (αυτές τις μέρες τον βλέπουμε στην ταινία Αφεντικά για σκότωμα 2 που παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε) και η Γαλλίδα σταρ Léa Seydoux, η οποία θα είναι όπως έχει ήδη γραφτεί το βασικό Bond girl της ταινίας.

Ακόμα θα παίξουν ο ηθοποιός και παλαιστής Dave Bautista της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία» αλλά και η Monica Bellucci και ο Andrew Scott, που θα υποδυθεί τον νέο χαρακτήρα Denby. Τα γυρίσματα του νέου φιλμ θα λάβουν χώρα εκτός από το Λονδίνο, στη Ρώμη, στην πόλη του Μεξικό, στις Άλπεις και στο Μαρόκο.

Ο γοητευτικός Ντάνιελ Κρεγκ που παίζει άψογα τον σύγχρονο cool James Bond θα οδηγήσει και το νέο μοντέλο της Aston Martin DB10 αποκλειστικά στη νέα ταινία. Ωστόσο στην press conference δεν επιβεβαιώθηκε αν ο κάτοχος 2 βραβείων Όσκαρ Κριστόφ Βαλτς θα είναι αυτός που θα ερμηνεύσει τον εμβληματικό κακό της ιστορίας, τον επικεφαλής της Spectre, Ernst Stavro Blofeld.

Τέλος οι Ralph Fiennes, Ben Whishaw και η Naomie Harris αναμένεται να επιστρέψουν και στο καστ της νέας παραγωγής ως οι νέοι M, Q και Moneypenny αντίστοιχα. Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter μετά την αναγγελία ήταν σε γενικές γραμμές θετικές.

*Ο James Bond αποτελεί τη μακροβιότερη σειρά ταινιών και ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών, με 23 ταινίες, ως σήμερα. Ο Μάικλ Τζι Γουίλσον και η Μπάρμπαρα Μπρόκολι διαδέχτηκαν τον Άλμπερτ Ρ. «Κάμπι» Μπρόκολι και ανέλαβαν από κοινού την παραγωγή των 7 τελευταίων φιλμ Τζέιμς Μποντ, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων επιτυχιών, Casino Royale, Quantum Of Solace και Skyfall. Όλες οι ταινίες Τζέιμς Μποντ έχουν γυριστεί σε συνεργασία με τη Metro-Goldwyn-Mayer Studios ή την προκάτοχό της, τη United Artists.

Η ταινία Skyfall, η 23η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, αποτέλεσε ένα παγκόσμιο εισπρακτικό φαινόμενο, ανοίγοντας στην 1η θέση εισιτηρίων σε 70 χώρες του κόσμου, με έσοδα άνω του  1,1 δισεκατομμυρίου δολαρίων  παγκοσμίως, θέτοντας νέο εισπρακτικό ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως η πρώτη ταινία που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια στερλίνες. Επίσης τεράστια ήταν η εισπρακτική επιτυχία και στη χώρα μας (και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε).

Το πλατό 007 του Άλμπερτ Ρ. Μπρόκολι: Το παγκοσμίου φήμης πλατό 007 στα στούντιο της Pinewood κατασκευάστηκε το 1976 για την ταινία του Τζέιμς Μποντ, Η Κατάσκοπος Που Με Αγάπησε. Μετά από έρευνα σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, οι παραγωγοί του Μποντ απέτυχαν να βρουν πλατό τόσο μεγάλο ώστε να χωράει τρία υποβρύχια που απαιτούσε η συγκεκριμένη σκηνή, γι’ αυτό και αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα καινούργιο πλατό και μια δεξαμενή ειδικά για τη συγκεκριμένη ταινία. Το πλατό 007 παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Την καινούρια ταινία σκηνοθετεί ο Σαμ Μέντες, νικητής του Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας το 2000 για την "Αμερικάνικη Ομορφιά".

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ο σκηνοθέτης του νέου Τζέιμς Μποντ φιλμ, Σαμ Μέντες.

Ο σκηνοθέτης του νέου Τζέιμς Μποντ φιλμ,...

Ο σκηνοθέτης του νέου Τζέιμς Μποντ φιλμ, Σαμ Μέντες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight