Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φόβος και τρόμος σπείρα τσιγγάνων στην Κορινθία

Φόβος και τρόμος σπείρα τσιγγάνων στην Κορινθία

Είχαν κάνει 7 ληστείες και 11 κλοπές

Φόβος και τρόμος είχε γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας για περισσότερο από οκτώ μήνες μια σπείρα πιτσιρικάδων τσιγγάνων, που δεν δίσταζαν να ξυλοκοπούν άνδρες και γυναίκες για να αρπάζουν ό,τι πολύτιμο είχαν πάνω τους! Η συμμορία εξαρθρώθηκε μετά από έρευνες της Ασφαλείας Κορίνθου που εξιχνίασε επτά ληστείες και απόπειρες και ένδεκα κλοπές.

Συνολικά κατηγορούνται έντεκα νεαροί, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι με τον μικρότερο να είναι 15 και τον μεγαλύτερο 20 χρόνων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές. 

Τρεις από τις ληστείες είχαν γίνει στα Εξαμίλια και από μια στην Κόρινθο, τα Λουτρά Ωραίας Ελένης, τις Κεχριές και την Κυρά Βρύση Κορινθίας.

Τα μέλη της ίδιας συμμορίας, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έκλεψαν τέσσερα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, αποπειράθηκαν να κλέψουν άλλα δυο, διέρρηξαν άλλα τρία και μια εταιρία, ενώ άρπαξαν και την τσάντα μιας γυναίκας! Τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου ερευνούν αν οι νεαροί κακοποιοί έχουν διαπράξει και άλλα αδικήματα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις