Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: "Τα κορίτσια φτιάχνουν" και προσφέρουν στον όμιλο "Αγκαλιάζω"

Πάτρα: "Τα κορίτσια φτιάχνουν"...

Το άλλο Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο bazaar

«Τα κορίτσια φτιάχνουν»... και ετοιμάζουν το χριστουγεννιάτικο bazaar για το επόμενο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014! Όπως κάθε φορά, οι συμμετέχουσες στην ομάδα, θα παρουσιάσουν πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες τους, όπως ρούχα, αξεσουάρ, γιορτινά στολίδια και διακοσμητικά είδη, γλυκίσματα και μπισκότα.

Το bazaar θα φιλοξενηθεί από τις 10 το πρωί και μετά στο καφέ μπαρ Libido στον πολυχώρο Veso Mare.

Φέτος «Τα κορίτσια φτιάχνουν» ανακοίνωσαν την όλη εκδήλωση τους – χάπενινγκ με ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη που λέει. «Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, Είμαστε 20 δημιουργικά και ταλαντούχα κορίτσια που αγαπάμε την χειροποίητη δημιουργία. Κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε υπήρξαμε όλες μας πολύ καλές, εργατικές και δραστήριες.

Ο λόγος που σου γράφουμε αυτό το γράμμα είναι για να μας βοηθήσεις να δείξουμε στον κόσμο πόσο πολύ αγαπάμε αυτό που κάνουμε, μεταφέροντας σε όλους την είδηση για το 10ο bazaar μας. Πες σε όλους ότι θα είμαστε εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, όμορφες και στολισμένες με τρελή διάθεση για πάρτι. Αν μπορείς ρίξε το μήνυμα μέσα στις καμινάδες όπως θα πετάς από πάνω τους. Για τον κόπο σου, σου δίνουμε τον λόγο μας ότι θα προσφέρουμε μέρος των εισόδων μας στον σύλλογο Αγκαλιάζω και θα γίνουμε τα ξωτικά σου για μια μέρα!».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight