Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεύτερη νίκη για τις γυναίκες της ΕΑΠ

Δεύτερη νίκη για τις γυναίκες της ΕΑΠ

Με 3-0 σετ επί του Αρκαδικού

Με νίκη 3-0 σετ εντός έδρας, συνέχισε για την 2η αγωνιστική η γυναικεία ομάδα της Ε.Α.Π., για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής της ΕΣΠΕΠ με αντίπαλο την ομάδα του Αρκαδικού.

Το πρώτο σετ η Ε.Α.Π. το κέρδισε εύκολα με 25-9, αλλά η αντίδραση στα επόμενα της μαχητικής ομάδας της Τρίπολης, ανέβασε την ποιότητα του αγώνα, δίνοντας την δυνατότητα στους δεκάδες φίλους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν και να χαρούν έναν πάρα πολύ καλό αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Αγυιάς, στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα της Παναχαϊκής.

Στην έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε ξανά η ανάρτηση του πανό με την Ιρανοβρετανής ChonchehGhavami (Γοντσέχ Γαβαμί), στην παγκόσμια προσπάθεια απελευθέρωσης της σύγχρονης ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, η οποία τελικά αποφυλακίστηκε.

Τα σετ: 25-9, 25-22, 25-17.

Ε.Α.Π.(ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΑΝΔ.): Πελεκούδα Β., ΚάτσηΗ Ν., Παπαγεωργίου Σ., ΤσακούμηΝ., Καραμούντζου Γ., Σαρλή Ε., Σταθάκη Δ., Σαρλή, Μίχα Χ., λίμπερο η Ζήκου.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Πεντεφούνη, Σαραντοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Νικητοπούλου, Κολέβα, Παναγοπούλου, Πλαιούρας, Γιαβή, Αναστασοπούλου, Σκαζέλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports