Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε διαμέρισμα στην Βούλα βρίσκεται ο ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος

Σε διαμέρισμα στην Βούλα βρίσκεται ο ηθο...

Μίλησε στην εκπομπή της Τ. Στεφανίδου ο προσωπικός οδηγός του

Τέλος στο θρίλερ και την αγωνία που επικρατούσε από το πρωί σήμερα Δευτέρα, αναφορικά με την εξαφάνιση του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού και περφόρμερ Γιώργου Μαρίνου από τον πολυτελή οίκο ευγηρίας που φιλοξενούταν, ήλθε και έδωσε η μεσημεριανή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μία».

Φίλος του ηθοποιού σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Μία» στο κανάλι Star και πιο συγκεκριμένα ο προσωπικός οδηγός του, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε οικειοθελώς από τον οίκο ευγηρίας και πως σε καμία περίπτωση δεν έχει εξαφανιστεί.

Είναι καλά στην υγεία του και μένει πλέον σε διαμέρισμα στην Βούλα. Τόνισε επίσης, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ανέφερε πως στον οίκο αυτό είχε πάει απλώς για αποκατάσταση μετά την εγχείρηση που έκανε και μέχρι να βρει δικό του σπίτι.

Στην εκπομπή, όπως γράφει το σάιτ tff.gr, μίλησε και η Άννα Φόνσου (υπενθυμίζεται πως ο Μαρίνος μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο, είχε φιλοξενηθεί για λίγο στο Σπίτι του Ηθοποιού) και εξήγησε πως ο ηθοποιός είναι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος που θέλει να είναι μόνος. Αποκάλυψε επίσης, πως όσο έμεινε στο Σπίτι του Ηθοποιού, δεν δέχτηκε κανέναν επισκέπτη, παρά μόνο τον Σταμάτη Φασουλή. Αν και με τον τελευταίο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Φασουλής, δεν έχουν πλέον καμία επαφή.

Το θέμα ήταν σήμερα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight