Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Φάνης Λαμπρόπουλος αν και ήρθε τελευταίος παρέμεινε στο Dancing - Δείτε ποιός γνωστός Πατρινός του μοιάζει

O Φάνης Λαμπρόπουλος αν και ήρθε τελευτα...

Γλύτωσε στο χθεσινό live και ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης - Αποχώρησε τελικά η Ελισάβετ Σπανού

Ο παρουσιαστής που στήνει επιτυχημένες πλάκες και καθιερώθηκε μέσα από την εκπομπή «Συντέλεια» του Σκάι, Φάνης Λαμπρόπουλος είναι μαζί με τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη (ο οποίος είχε παρουσιάσει την παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 για τη διαδικτυακή μετάδοση του thebest.gr) οι μεγάλες εκπλήξεις στο σώου Dancing with the Stars 5 στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Το λέμε διότι παρόλο που βαθμολογικά πιάνουν πάτο σχεδόν κάθε Κυριακή όπως χθες που ήρθαν αμφότεροι τελευταίοι, εν τέλει κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι – σώου και μάλιστα να μην είναι καν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Για τον δε Φάνη Λαμπρόπουλο, ο οποίος φέτος κάνει την εκπομπή «Ότι του Φάνη» στο netwix,  η κριτική επιτροπή απεφάνθη ότι δεν προσπαθεί όσο μπορεί και απλώς αρκείται σε κάποιες κινήσεις που μοιάζουν με χορό αλλά πως ωστόσο απολαμβάνει την συμμετοχή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον πολυβοηθούν και τα λίγα παραπανίσια κιλά αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, όπως είπε η Κάτια Δανδουλάκη, εκ των κριτών.

Ο δε Θανάσης Βισκαδουράκης πήρε χθες φόρα και έκανε τον χορό…τσουλήθρα! Πάντως αυτή που είδε την πόρτα της εξόδου από το σώου ήταν η…έκπληξη, Ελισάβετ Σπανού, η οποία και καλά χόρεψε και πήρε και υψηλή βαθμολογία από τους κριτές. Αλλά είπαμε το κοινό ψηφίζει διαφορετικά και στηρίζει μεταξύ άλλων Βισκαδουράκη και Λαμπρόπουλο φανατικά όπως δείχνει η έως τώρα εξέλιξη.

Να προσθέσουμε ακόμα πως ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός που έπιασε κορυφή χθες στο live, στη βαθμολογία, χόρεψε ταγκό υπό τους ήχους της υπέροχης μουσικής της Ευανθίας Ρεμπούτσικα από την κάτω Αχαία, από την ταινία "Πολίτικη Κουζίνα".

*Τέλος να αναφέρουμε πως μεγάλη είναι η ομοιότητα του Φάνη Λαμπρόπουλου με έναν Πατρινό γνωστό και καλό δημοσιογράφο, ραδιοφωνικό παραγωγό και τηλεπαρουσιαστή στο κανάλι του lepanto, τον Μιχάλη Παπαγεωργίου, από τις πλέον γνώριμες φωνές σε ραδιοφωνικά σποτ στην περιοχή μας. Η ομοιότητα έχει να κάνει, κατά την εκτίμηση μας, κυρίως στο πρόσωπο, στο όλο στυλ με το λίγο μούσι και την σχετική φαλάκρα στα μαλλιά αλλά και στην ανατρεπτική διάθεση που χαρακτηρίζει και τους δύο.

Ο γνωστός και αγαπητός δημοσιογράφος Μιχάλης Παπαγεωργίου (δεξιά) σε εκδήλωση για τον συγγραφέα Δ. Σωτάκη, στο Λιθογραφείον της Πάτρας.

Ο γνωστός και αγαπητός δημοσιογράφος Μιχ...

Ο γνωστός και αγαπητός δημοσιογράφος Μιχάλης Παπαγεωργίου (δεξιά) σε εκδήλωση για τον συγγραφέα Δ. Σωτάκη, στο Λιθογραφείον της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight