Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Eντυπωσιακοί εμφάνιση για την ομάδα Κ15 του Παναιγιαλείου

Eντυπωσιακοί εμφάνιση για την ομάδα Κ15 ...

Νίκησε με 4-1 τη Θύελλα Αιγίου

Εντυπωσιακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με το ευρύ 4-1 πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η ομάδα Κ15 του Παναιγιαλείου, που επιβλήθηκε στο γήπεδο Τέμενης της Θύελλας Αιγίου, διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «μικροί» του Χρήστου Παρασκευόπουλου, πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση, κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο 2-0, με δύο γκολ τού Ζαφειρόπουλου (15΄, 33΄) και θα μπορούσαν να έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια έχοντας διευρύνει το δείκτη του σκορ εάν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους «μελανόλευκους» να συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πετύχουν κι άλλο γκολ με τον Σολωμό, όταν στο 53΄ σούταρε έξω από την περιοχή, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το μόνο που έκανε η Θύελλα ήταν να μειώσει το σκορ στο 60΄, όμως οι παίκτες του Παναιγιαλείου δεν είχαν πει την… τελευταία τους λέξη, καθώς στο 90΄ ο νεοεισελθών Κουτρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βαγενάς, Μήτσης (65΄ Καζαμαριώτης), Θανάσης, Χιούσι, Σκαλτσής, Αναστασόπουλος, Τερλεπάνης, Κερτεζίτης (85΄ Κουτρόπουλος), Ζαφειρόπουλος (80΄ Γιαννούλιας), Σολωμός, Σπυρόπουλος (50΄ Παπανικολόπουλος).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports