Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πήγε και διασκέδασε στο κέντρο του Τόλη Βοσκόπουλου, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ

Πήγε και διασκέδασε στο κέντρο του Τόλη ...

Ο θρύλος Τόλης έρανε την αγαπητή βυζαντινολόγο με λουλούδια

Η σύζυγος του, υφυπουργός πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου, απαστράπτουσα και σικ στο ντύσιμο της συνάντησε χθες βράδυ στο Μουσείο Μπενάκη σε έκθεση για τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο την Βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία και ο ίδιος, ο λόγος για τον θρύλο του ελληνικού τραγουδιού με 50 χρόνια σχεδόν καριέρα, Τόλη Βοσκόπουλο, διασκέδασε ποια λέτε, γνωστή και έγκριτη καθηγήτρια Βυζαντινόλογο, τέως Πρύτανη στη Σορβόνη.

Ναι καλά ακούσατε, γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή κυρία των γραμμάτων και του πνεύματος, πήγε και διασκέδασε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Πρόκειται όπως αναφέρει και το σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, για την ελληνογαλλίδα ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ που πήγε με την παρέα της στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος και μάλιστα σιγοτραγούδησε τα τραγούδια του ενώ εκείνος ως τζέντλεμαν έρανε με γαρύφαλλα το τραπέζι της κυρίας Αρβελέρ.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν επισκέφθηκε με φιλική της παρέα η έγκριτη επιστήμων Βυζαντινολόγος, το νυχτερινό μαγαζί «Baraonda» στο οποίο εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος. Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκαν ακόμη ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος αλλά και ο Στέλιος Διονυσίου με τον οποίο ερμήνευσαν μαζί γνωστό κομμάτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight