Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Windows και Windows Phone Stores: Διαθέσιμες πάνω από 500.000 εφαρμογές

Windows και Windows Phone Stores: Διαθέσ...

Σύμφωνα με την Microsoft

Κλείνει, με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, η «ψαλίδα» του αριθμού των εφαρμογών που παρέχονται για τα μέσω των stores των Windows Phone αλλά και των Windows, όπως άλλωστε είχε πει και ο Joe Belfiore της Microsoft. Το στέλεχος της αμερικάνικης εταιρείας είχε δηλώσει ότι μέχρι το τέλος του 2014 θα υπάρξει ισορροπία, καθώς έπειτα από την επερχόμενη κυκλοφορία των νέων Windows 10, σκοπός της εταιρείας είναι να ολοκληρωθεί σύντομα και η διαδικασία συνένωσης των δύο stores. Αθροιστικά, τα δύο stores αριθμούν πάνω από 500.000 εφαρμογές.

Σύμφωνα με την Microsoft, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2014, το κατάστημα εφαρμογών για την πλατφόρμα των Windows Phone, περιείχε συνολικά περίπου 384.000 εφαρμογές, ενώ το κατάστημα των Windows 187.000 εφαρμογές. Φυσικά από το νέο έτος δεν θα μιλούμε για δύο ξεχωριστά stores της εταιρείας, καθώς θα βαδίζουμε στο τελικό στάδιο συνένωσης των δύο καταστημάτων εφαρμογών της Microsoft. 

Δεν το βάζει κάτω o κολοσσός του computing και δηλώνει πως σε λίγο καιρό με την ενοποίηση των δύο της online καταστημάτων, θα μπορεί να «κοιτάξει» κατάματα τα αντίστοιχα stores της Apple και της Google και να έχει πλέον σημαντικό πλήθος παιχνιδιών και προγραμμάτων. Βέβαια, οι μεγάλοι της ανταγωνιστές, έχουν σταματήσει καιρό τώρα να πραγματοποιούν αντίστοιχες καταμετρήσεις, αφού έχουν ξεπεράσει πλέον τις 1 εκατομμύριο εφαρμογές. Σημαντικό βέβαια για την Microsoft θα είναι να αυξήσει όχι μόνο την ποσότητα των εφαρμογών σε απόλυτα νούμερα, αλλά την ποιότητα αυτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις