Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Η Σελήνη συναντά τον Ερμή στο ζώδιό σας σήμερα, γι' αυτό θα είναι μια μέρα επικοινωνιακή, με συναντήσεις διάφορες, με μηνύματα, συζητήσεις και πολλές ιδέες. Ευνοείται γενικά η επικοινωνία τώρα, λόγω και της θετικής όψης Ερμή-Άρη, ενώ είναι καλή μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε διάφορες επαφές και συμφωνίες.

Τοξότης

Πιθανόν να κλείσετε μ' επιτυχία σήμερα κάποιο ζήτημα, με την σύνοδο Σελήνης-Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο να φέρνει την ολοκλήρωση θεμάτων. Προς αυτή την κατεύθυνση βοηθά και η θετική όψη Ερμή-Άρη, η οποία βοηθά επίσης και θέματα οικονομικά, όπου είναι μια καλή μέρα να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε πράγματα.

Αιγόκερως

Στις φιλίες και στην δικτύωση είναι αφιερωμένη η σημερινή μέρα, με την σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει συναντήσεις με τις παρέες σας αλλά και δραστηριοποίηση στο ίντερνετ και στα social media. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε τη συμμετοχή σας σε ομάδες ή συλλόγους. Η θετική όψη Ερμή-Άρη σας κάνει αποτελεσματικούς στην επικοινωνία και τη δράση.

Υδροχόος

Δραστηριοποιείται ο επαγγελματικός σας τομέας σήμερα, με την σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει επαφές διάφορες, γνωριμίες, συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ είναι πιθανό σήμερα να κλείσετε και κάποιο θέμα ή κύκλο.

Iχθύες

Η σύνοδος Σελήνης-Ερμή σήμερα δίνει έμφαση στις σπουδές, στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό, αλλά και σε ζητήματα νομικών, ενώ σε συνδυασμό με την θετική όψη Ερμή-Άρη, αναμένεται να προχωρήσουν καλά τα παραπάνω θέματα. Ευνοείται η συγγραφή, η διδασκαλία, η μελέτη. Καλή μέρα για πρωτοβουλίες σε ομάδες, συλλόγους, δικτύωση

Κριός

Η θετική όψη Ερμή-Άρη σήμερα διευκολύνει οικονομικές κι επαγγελματικές συναλλαγές και συναντήσεις, μια καλή μέρα για συζητήσεις, συμφωνίες, ρυθμίσεις, επενδύσεις, οικονομικές συνεργασίες κλπ, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν επιβοηθητικά. Πρωτοβουλίες επαγγελματικές διευκολύνονται επίσης – άλλωστε μέχρι τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου είναι περίοδος ξεκινημάτων.

Ταύρος

Μια κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με την σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει γνωριμίες, ραντεβού και συναντήσεις διάφορες, ερωτικές, φιλικές κι επαγγελματικές. Η θετική όψη Ερμή-Άρη βοηθά τις συναντήσεις αυτές και τις επαφές, ενώ βοηθά επίσης θέματα σπουδών, ταξιδιών, συγγραφής, διδασκαλίας και νομικών – μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες εκεί.

Δίδυμοι

Κινητικότητα εργασιακή, με συναντήσεις διάφορες, συζητήσεις και ιδέες φέρνει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ερμή, μια μέρα με γεμάτη καθημερινότητα. Πιθανή ενασχόληση με υγεία και διατροφή – καλή μέρα για ξεκίνημα δίαιτας ή θεραπείας. Ραντεβού με επαγγελματίες υγείας. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη βοηθά τα εργασιακά και την αποτελεσματική διευθέτηση οικονομικών θεμάτων.

Καρκίνος

Ερωτικές γνωριμίες, συναντήσεις, μηνύματα και τηλέφωνα φέρνει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ερμή, ενώ γενικά θα είναι μια μέρα δημιουργική κι ευχάριστη, με ευκαιρίες για φλερτ, παιχνίδι, σπορ και διάφορες ωραίες δραστηριότητες. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη κάνει την επικοινωνία αποτελεσματική – ιδανική μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Έμφαση σε ζητήματα οικογένειας, σπιτιού και ακινήτων δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ η σύνοδός της με τον Ερμή μπορεί να φέρει συναντήσεις με τους δικούς σας ή για θέματα που αφορούν ακίνητα. Η θετική όψη Ερμή-Άρη δε, βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ βοηθά επίσης και τα επαγγελματικά – καλή μέρα για πρωτοβουλίες και δράσεις.

Παρθένος

Αρκετά επικοινωνιακή μέρα, με την σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει συναντήσεις διάφορες, γνωριμίες συζητήσεις και πολλές ιδέες. Μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Αρκετές μετακινήσεις επίσης ή και ταξιδάκια. Επαφές με συγγενείς. Η θετική όψη Ερμή-Άρη κάνει αποτελεσματική την επικοινωνία, ενώ είναι καλή μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες και στα ερωτικά.

Ζυγός

Ο οικονομικός σας τομέας παρουσιάζει κινητικότητα σήμερα, με την σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει πληρωμές, συναλλαγές διάφορες, συζητήσεις και ιδέες για νέα έσοδα, τα οποία πάνε καλύτερα τώρα. Η θετική όψη Ερμή-Άρη βοηθά όλες αυτές τις συναλλαγές, όπως επίσης βοηθά και θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, για τα οποία είστε πιο δραστήριοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being