Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σαμαράς για το φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ: «Δεν ήταν λάθος - Ήταν λαθάρα!»

Σαμαράς για το φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ: «Δεν...

Τι ειπώθηκε στο περιστύλιο της Βουλής

Εξηγήσεις από τον Γιώργο Βλάχο για τους... υψηλούς τόνους που χρησιμοποίησε στη Βουλή ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που παραδέχτηκε πως ό,τι έγινε με τον ΕΝΦΙΑ δεν ήταν απλά λάθος της κυβέρνησης αλλά... λαθάρα!

Όλα έγιναν στο περιστύλιο της Βουλής, όπου ο Αντώνης Σαμαράς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο και με τον Γιώργο Βλάχο, που την Πέμπτη μίλησε με σκληρά λόγια για τον Γκίκα Χαρδούβελη και ζήτησε ακόμη και παραιτήσεις

Λίγο μετά την υπερψήφιση των τροπολογιών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα "κόκκινα" δάνεια, ο πρωθυπουργός ζήτησε... εξηγήσεις από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. "Γιατί τόση φασαρία και γκρίνια ρε Γιώργο;» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός. 

"Πρόεδρε, για τον βουλευτή δεν αντέχεται η κατηγορία ότι ψηφίζει κατ’ εντολήν της τρόικας", ήταν η απάντηση που έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βλάχος επανάλαβε στον πρωθυπουργό το λάθος με την τροπολογία για την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ και ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να συμφώνησε μαζί του λέγοντας πως "δεν ήταν λάθος, ήταν λαθάρα".

πηγη: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις