Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δυναμική παρουσία του Α.Σ. Αστραπή

Δυναμική παρουσία του Α.Σ. Αστραπή

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο Παίδων και Κορασίδων

Δυναμική παρουσία του Α.Σ. Αστραπή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο Παίδων-Κορασίδων, που διεξάγεται στην Χαλκίδα το διάστημα 12-16 Νοεμβρίου, αναχώρησε ο Α.Σ. Αστραπή Πατρών.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα για την φετινή χρονιά, αφού μια θέση στο βάθρο μπορεί να χαρίσει στους νεαρούς μαχητές της Αστραπής την εισαγωγή τους σε σχολή της αρεσκείας τους, μετατρέποντας την θέση αυτή σε μόρια.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ξεπερνάει τους 800 αθλητές από όλη την Ελλάδα.Ο πατρινός σύλλογος αναχώρησε για την Χαλκίδα με συνολικά 14 αθλητές και με προπονητή τον Κώστα Αντωνακόπουλο. Απαντες δηλώνουν έτοιμοι να ριχτούν σε μια ακόμη μεγάλη μάχη με στόχο νέες διακρίσεις.

Οι αθλητές του Α.Σ. Αστραπή που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση είναι οι εξής:Σταύρος Κουτσης: -45κ.Αλέξης Μιχαλόπουλος: -41κ.Αντώνης Πανόπουλος: -61κ.Δημήτρης Καραβούλιας: -45κ.Δημήτρης Λαμπρόπουλος: -45κ.Ηλίας Σώρρας: -53κ.Δημήτρης Πετρόπουλος: -57κ.Πέτρος Τσούλος: -57κ.Παναγιώτα Μπουζούκα: -55κ.Γιώργος Μπουζούκας: -53κ.Κωνσταντίνος Καλαντζής: -45κ.Γιάννης Φραγκούλης: -41κ.Νίκος Κερπελης: -33κ.Γιώργος Κατσιγιάννης: -61κ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports