Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 12 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 12 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Τον αυστηρό Κρόνο συναντά στο ζώδιό σας η Αφροδίτη, μια σύνοδος που βάζει περιορισμούς σε σχέσεις αυτές τις μέρες. Ίσως απομακρύνετε άτομα που δεν έχουν τις ίδιες αξίες μ' εσάς. Κορυφώνεται τώρα η επιρροή αυτή, η οποία γενικά δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες για να τις στερεώσει, ενώ πιέζει και τα οικονομικά. Πιθανό αίσθημα απόρριψης.

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να διακόπτονται ορισμένες σχέσεις ή συνεργασίες, λόγω της αυστηρής συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα. Έτσι κλείνουν ορισμένα κεφάλαια και αφήνετε πίσω ανθρώπους με τους οποίους δεν μοιράζεστε τις ίδιες αξίες. Η επιρροή αυτή φέρνει και χρέη απ' το παρελθόν που απαιτούν τακτοποίηση.

Αιγόκερως

Επηρεάζει τις φιλικές σας σχέσεις και τις δοκιμάζει η αυστηρή σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα. Έτσι αυτές τις μέρες ίσως κρίνετε αυστηρά ορισμένα άτομα και δεν αποκλείεται να κόβετε επαφές. Δοκιμασίες και μέσα σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα. Η σύνοδος αυτή ζητά να μοχθήσετε περισσότερο για τους φίλους και τη δικτύωσή σας.

Υδροχόος

Το πόσο καταξιωμένοι επαγγελματικά και το πόσο αναγνωρίζεστε κοινωνικά δοκιμάζει η απαιτητική σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου αυτές τις μέρες, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται τώρα. Άτομα εξουσίας μπορεί να σας κρίνουν αυστηρά, ενώ γενικά νιώθετε πιο εκτεθειμένοι κοινωνικά. Χρειάζεται να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πίεση οικονομική.

Iχθύες

Ίσως σας προβληματίζουν οι συμπεριφορές και οι αξίες (ή η έλλειψη αυτών) ορισμένων ατόμων αυτές τις μέρες με την αυστηρή σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία δοκιμάζει σχέσεις. Δάσκαλοι ή άτομα εξουσίας φέρονται απαιτητικά ή σκληρά. Δοκιμασίες και σε ζητήματα νομικά. Πιθανότητα σοβαρών δεσμών ή συνεργασιών με ανθρώπους απ' το εξωτερικό.

Κριός

Είναι λογικό να “στενεύει” τα οικονομικά η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Σκορπιό που κορυφώνεται τώρα, γι' αυτό για δυο-τρεις ακόμα μέρες θα πρέπει να φανείτε αρκετά συνετοί. Θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών ή άλλα, πιέζουν αρκετά. Μια επιρροή επίσης που προκαλεί και ψυχρότητα ερωτική ή περιορισμούς – χρειάζεται σοβαρότητα.

Ταύρος

Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον αυστηρό Κρόνο στον Σκορπιό ζητά σοβαρότητα αυτές τις μέρες στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στην κοινωνική σας ζωή γενικά. Νιώθετε να κρίνεστε αυστηρά απ' τους άλλους, ίσως όμως κι εσείς κρίνετε αυστηρά. Μην προσπαθείτε ψυχαναγκαστικά να αποδείξετε ότι είστε ελκυστικοί. Φανείτε υπεύθυνοι με τους άλλους.

Δίδυμοι

Δοκιμάζει τις εργασιακές σχέσεις αυτές τις μέρες η αυστηρή σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, γι' αυτό μπορεί το κλίμα στο χώρο δουλειάς να είναι λίγο δύστροπο, με κριτικές και με απαιτητικές συμπεριφορές. Ίσως νιώθετε ότι εργάζεστε πολύ με λίγα αποτελέσματα. Αγαπήστε περισσότερο τη δουλειά και την καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Σοβαρότητα στα αισθηματικά και στον τρόπο έκφρασής σας γενικά ζητά η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα. Είναι μια επιρροή που αυτές τις μέρες φέρνει περιορισμούς, ίσως και σκληρές συμπεριφορές στα ερωτικά και σας κάνει να νιώθετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να κερδίσετε την προσοχή του άλλου. Δώστε εσείς αγάπη.

Λέων

Μην πέσετε στην παγίδα της ιδιοτελούς αγάπης αυτές τις μέρες με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία κορυφώνεται τώρα. Μπορεί να προκαλεί προσωρινά συναισθηματική απομόνωση, ενώ ίσως εκδηλώνονται και αυστηρές συμπεριφορές στην οικογένεια. Πιέζει και τα οικονομικά. Κρίνετε αυστηρά τους άλλους και τις αξίες τους (ή την έλλειψη αυτών).

Παρθένος

Οι σχέσεις με συγγενείς ή με συμμαθητές, συναδέλφους και γείτονες δοκιμάζονται αυτές τις μέρες με την αυστηρή σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία κορυφώνεται τώρα. Μπορεί να λέγονται σκληρά λόγια – προσέξτε την κριτική. Βγαίνει ο συντηρητισμός σας στην επιφάνεια. Οι μετακινήσεις και διάφορες καθημερινές συναλλαγές είναι πηγή δυσαρέσκειας. Πίεση οικονομική.

Ζυγός

Συμπιέζει τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία κορυφώνεται σήμερα – ενδέχονται και καθυστερήσεις. Πιθανόν να νιώθετε ότι πρέπει να δουλέψετε σκληρά για λίγες μόνο απολαβές, ενώ αυξάνει και τις οικονομικές υποχρεώσεις. Επίσης ίσως προσπαθείτε να αποδείξετε ψυχαναγκαστικά την αξία σας και τα ταλέντα σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being