Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ετοιμάζει νέα ταινία ο Ελληνοαμερικανός από την Αιγιάλεια σκηνοθέτης Αλέξάντερ Πέιν

Ετοιμάζει νέα ταινία ο Ελληνοαμερικανός ...

Θα λέγεται "Downsizing" και θα έχει για πρωταγωνιστή τον γοητευτικό Ματ Ντέιμον

Στο καστ της νέας κινηματογραφικής ταινίας που θα γυρίσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος, με καταγωγή από την Αιγιάλεια, Αλεξάντερ Πέιν εντάχθηκε τελικά ο συμπαθής Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντέιμον.

Η ταινία έχει τίτλο “Downsizing” και αποτελεί ένα σενάριο που δούλευε και επεξεργαζόταν ο ταλαντούχος Πέιν (Αλέξανδρος – Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος) εδώ και αρκετά χρόνια, μετά τον θρίαμβο του με το «Sideways – Πλαγίως» το 2004. Προκειμένου να πάρει μέρος σε αυτή τη νέα ήδη πολυαναμενόμενη ταινία  ο 44χρονος διάσημος ηθοποιός Ματ Ντέιμον, ο οποίος όπως γράφτηκε, δεν θα καταφέρει μάλλον να παίξει στο “Great Wall” του Ζαν Γιμού καθώς θα συμπίπτουν χρονικά τα γυρίσματα.

Το σενάριο του “Downsizing” υπογράφει ο ίδιος ο Αλεξάντερ Πέιν μαζί με τον Τζιμ Τέιλορ, δίδυμο το οποίο το 2004 κέρδισε το βραβείο Όσκαρ για το σενάριο του εξαιρετικού «Πλαγίως - Sideways» ενώ έχουν συγγράψει μαζί και άλλα σενάρια όπως αυτό της ταινίας «Σχετικά με τον Σμιτ» όπου πρωταγωνιστούσε ο μεγάλος σταρ Τζακ Νίκολσον.

Ελάχιστες πληροφορίες υπάρχουν προς το παρόν για τη νέα ταινία του 53χρονου Πέιν και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως πρόκειται για μια κοινωνική σάτιρα όπου ένας άτυχος άντρας συνειδητοποιεί πως η ζωή του θα ήταν καλύτερη αν υπέβαλε τον εαυτό του σε διαδικασία σμίκρυνσης!

Η τελευταία ταινία του Αλεξάντερ Πέιν ήταν η συγκινητική ασπρόμαυρη «Νεμπράσκα» με την υπέροχη ερμηνεία του 78χρονου Μπρους Ντερν που έφτασε και έως τις υποψηφιότητες των τελευταίων Όσκαρ. Η ταινία κυκλοφορεί ήδη σε dvd και αξίζει να την δείτε μιας και η ταινία δεν είχε έρθει για προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες της Πάτρας τον περασμένο χειμώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight