Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Facebook: Πως μπορείτε να γνωρίζετε ποιος βλέπει συχνά το προφίλ σας χωρίς εγκατάσταση επικίνδυνων εφαρμογών - ΒΙΝΤΕΟ

Facebook: Πως μπορείτε να γνωρίζετε ποιο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πλήθος επικίνδυνων εφαρμογών

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πλήθος επικίνδυνων εφαρμογών, που υπόσχονται να σας αποκαλύψουν, ποιος και πόσο συχνά επισκέπτεται το προφίλ σας στο Facebook. Η πραγματικότητα όμως απέχει πολύ. Διαβάστε παρακάτω, πως μπορείτε με ασφάλεια να δείτε κατα προσέγγιση, ποιοι και πόσο συχνά επισκέπτονται το δημόσιο προφίλ σας, στο δημοφιλες social media.

Το μυστικό βρίσκεται "θαμμένο" στον πηγαίο κώδικα της σελίδας μας στο Facebook. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε βήμα βήμα πως να "ξεθάψετε" αυτό το μυστικό και να διαπιστώσετε με αρκετά μεγάλη ακρίβεια τα τελευταία τουλάχιστον 30-40 άτομα που επισκέφθηκαν το προφίλ σας.

Κάποιοι ίσως έχουν ήδη διαπιστώσει οτι το facebook στην λίστα των φίλων που διατηρεί η στήλη του chat, συντηρεί τους πιο συχνούς με τους οποίους συνομιλούμε. Κι αυτό εξηγεί και την συχνότητα με την οποία επισκέπτονται το δημόσιο προφίλ μας. Καθώς όμως ο αλγόριθμος του facebook επηρρεάζεται από πλήθος παραγόντων (πρόσφατες αμναρτήσεις, σχολιασμούς, like, κλπ) ο πιο ακριβής τρόπος να δούμε τους πιο πρόσφατους επισκέπτες στο προφίλ μας, είναι η διαδικασία στο βίντεο.

Η διαδικασία δεν απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία, και μπορεί να σας βάλει με ασφάλεια στα άδυτα του κοινωνικού δικτύου, ξεκλειδώνονοντας ταυτόχρονα ένα πολυπόθητο ζητούμενο για εκατομμύρια χρήστες. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις