Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Συνηθίσατε την ηλιοφάνεια; Απο Σαββατοκύριακο αλλάζει πάλι το σκηνικό του καιρού - Έρχονται έντονες βροχοπτώσεις

Δυτική Ελλάδα: Συνηθίσατε την ηλιοφάνεια...

Δείτε τι αναφέρουν οι προγνώσεις

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η Eλλάδα θα επηρεαστεί από ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα συνοδεύεται από ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Αυτές οι ισχυρές καταιγίδες, θα επηρεάσουν κυρίως τη δυτική και βόρεια Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να δημιουργήσουν και πλημμύρες σε αρκετές περιοχές.

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες για να πέσει και χαλάζι κυρίως στα πιο ημιορεινά τμήματα της βορειοδυτικής χώρας, ενώ ίσως λόγο των ισχυρών ανέμων που θα πνέουν στο Ιόνιο πέλαγος, να δημιουργηθούν και υδροστρόβιλοι.

Ο κύριος όγκος της κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα μας από το Σάββατο ως και τη Κυριακή, με τα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα, να εντοπίζονται στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο.

Όπως αναφέρει το greek-weather.org μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, από το απόγευμα του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου ως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 9 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις