Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής για την Παγκόσμια ημέρα εορτασμού της ιατρικής επιστήμης

Πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρείας Παθολο...

Για να μάθετε τα μυστικά της επιστήμης

Με αφορμή -για πρώτη χρονιά εφέτος- του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παθολογικής Ανατομικής σε διεθνές επίπεδο, η Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής-Πανελλήνια Ένωση Παθολογοανατόμων απευθύνει πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει από κοντά τους γιατρούς που βρίσκονται πίσω από το μικροσκόπιο, να μάθει τι κάνουν και να δει ό,τι βλέπουν.
Η Παθολογική Ανατομική είναι η επιστήμη που βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων της σύγχρονης ιατρικής. Υπολογίζεται ότι πάνω από το 70% των διαγνώσεων σε ένα νοσοκομείο γίνονται με την καθοριστική συμβολή του Παθολογοανατόμου. Την εποχή των στοχευμένων θεραπειών, ο ρόλος του Παθολογοανατόμου στην αντιμετώπιση των νεοπλασιών αναδεικνύεται σε πρωταρχικό.
Το προσωπικό του Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ΄΄ο Άγιος Ανδρέας΄΄ έχει την χαρά να σας προσκαλέσει να γνωρίσετε από κοντά τους γιατρούς και το παραϊατρικό προσωπικό του.Ελάτε στις 5 Νοεμβρίου από τις 10.00΄ μέχρι τις 14.00΄ να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, να σας δείξουμε μακροσκοπικές και μικροσκοπικές εικόνες και να λύσουμε απορίες σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις