Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοζάνη: Κινδύνεψε η ζωή 14χρονης μετά από επίσκεψη σε οδοντιατρείο γειτονικού κράτους

Κοζάνη: Κινδύνεψε η ζωή 14χρονης μετά απ...

Είχε ακατάσχετη αιμορραγία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή της

Την περασμένη Παρασκευή 24 Οκτωβρίου οδοντιατρείο γειτονικού Βαλκανικού Κράτους επισκέφτηκε μία κοπέλα 14χρόνων για την εξαγωγή νεογιλών δοντιών.

Το αποτέλεσμα της επισκέψεώς της είχε μη αναμενόμενα αποτελέσματα, μιας και μετά την οδοντιατρική παρέμβαση του εκεί οδοντιάτρου η 14χρονη είχε ακατάσχετη αιμορραγία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή της.

Μεταφέρθηκε στο  Νοσοκομείο Μαμάτσειο Κοζάνης και αφού νοσηλεύτηκε για τρείς ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας,  διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύτηκε μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της .

Η 14χρονη μαθήτρια διέφυγε κάθε κίνδυνο .

Η σοβαρότητα του περιστατικού ήταν υψίστης σημασίας και για το λόγο αυτό σε δηλώσεις προέβη ο Αντιπρόεδρος του οδοντιατρικού Συλλόγου κος Καραγιαννίδης Βασίλης στο kozaniLife.gr.

Ο κος Καραγιαννίδης  είπε  πώς υπάρχουν σωρεία περιστατικών και καταγγελιών ασθενών που επισκέφθηκαν γειτονικές χώρες, προκειμένου να αναζητήσουν φθηνότερες ιατρικές υπηρεσίες.

«Δεν αναφερθήκαμε στα περιστατικά για να μη θεωρηθεί ότι βγήκαμε στην αντεπίθεση  επειδή χάνουμε οικονομικά, ήρθε όμως η ώρα να μιλήσουμε με αφορμή το τελευταίο συμβάν» .

Ο κος Καραγιαννίδης ανέφερε περιστατικά τα οποία καταγγέλλονται όχι μόνο στην περιοχή της Κοζάνης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, όπου  ο κόσμος καταφεύγει   στις γειτονικές Βαλκανικές Χώρες  αναζητώντας φθηνότερες ιατρικές υπηρεσίες, χωρίς να διερευνά όμως την προσωπική του ασφάλεια.

«Πρίν ενάμιση μήνα ο καθηγητής κος Αντωνιάδης από το Γ. Παπανικολάου, μας πληροφόρησε για περιστατικό στο οποίο προκειμένου να γίνουν εξαγωγές γρήγορα-γρήγορα σε βόρεια χώρα στην οποία επέλεξε για τις ιατρικές του υπηρεσίας, ο ασθενής υπέστη κάταγμα στη γνάθο.

Δυστυχώς μετά από ενάμισυ μήνα επιβεβαιωθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο»

 

kozaniLife.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις